سال انتشار: 1394
محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
کد COI مقاله: ICESCON01_0648
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 203
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی هندسی ساختاری منطقه دامنه جنوب باختر اصفهان با تأکید بر تغییر شکلهای شکننده
چکیده مقاله:
منطقه دامنه از نظر جغرافیایی در فاصله 111 کیلومتری جنوب باختری شهرستان اصفهان جای دارد. به منظورانجام مطالعات زمین ساختی مورد بررسی قرار گرفته این منطقه دارای مجموعه رسوبات دوران مزوزوئیک پهنه سنندج سیرجان را در خود جای داده است که بر روی کل منطقه رسوبات آبرفتی عهد حاضر قرار گرفته است. این منطقه شامل سنگهای به شدت دگرشکل شدهای است که آشکارا در یک پهنهبرشی راستگرد تکوین یافتهاست مطالعات انجام شده در این منطقه در مقیاس مزوسکویی برای تعیین جهت تنشهای دیرینه و تعیین تاریخ دگرشکلی انجام شده است بر این اساس گسلهای مزوسکوبی درزهها و رگهها بر پایه مطالعات میدانی و روش آماری بررسی و اندازهگیری شدند سپس مدل مناسب در هر شکلگیری هر یک از ساختارها پیشنهاد شد با استفاده منطقه مورد بررسی تحت تأثیر یک تنش برشی با مؤلفه راستا لغز راستگرد قرار دارد
کلیدواژه ها:
ساختار شکننده هندسی دگرشکلی درزه رگه گسل مزوسکوپی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/424766/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:گلی، اعظم و شاه پسند، عباس،1394،بررسی هندسی ساختاری منطقه دامنه جنوب باختر اصفهان با تأکید بر تغییر شکلهای شکننده،کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی،،،https://civilica.com/doc/424766
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، گلی، اعظم؛ عباس شاه پسند)
برای بار دوم به بعد: (1394، گلی؛ شاه پسند)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
- پیاده سازی و ارتقای برنامه توسعه فردی کارکنان با هدف افزایش مهارتهای فردی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.