سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: CEAFSD01_040
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 626
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی و تحلیل عوامل موثر بر توسعه کارافرینی زنان در مناطق روستایی
چکیده مقاله:
کارآفرینی فرایندی است که نقش حیاتی در تداوم، رشد و توسعه ملی و حتی اقتصادی جهانی ایفا می کند .لذا لزوم ایجاد بستر مناسب در جهت حمایت های منطقی اعم از مادی، معنوی، فرهنگی، تحقیقاتی و علمی کشورما احساس می گردد .اهمیت بحث کارآفرینی به حدی است که اقتصاددانان کارآفرینان را موتور رشد و توسعه اقتصاد جامعه می دانند. همچنین فعالیتی است برای ارائه کالایی جدید، ارائه روشی جدید در فرایند تولید، گشایش بازاری تازه، یافتن منابع جدید و ایجاد هر گونه تشکیلات جدید در صنعت. کارافرینی در جوامع مختلف با توجه به تنوع فرهنگی متنوع است، اما انچه را که باید در درک تفاوت رفتاری مورد توجه قرار داد، عواملی است همچون: عقاید اجتماعی، هنجارها، پاداش رفتارها، آرمان های فردی و ملی، مکاتب دینی و تعلیم و تربیت شایان ذکر است، مقوله کارافرین به سرعت در حال گسترش است و کارافرینی زنان موضوع خاص و مورد توجه سراسر جهان است. بسیاری از محققان معتقدند که فعالیتهای کارافرینی توسط زنان، نقش برجسته ای در سلامت اقتصاد ملتها دارد. زنان در زمان کوتاهی توانستند با ورود به عرصه کسب و کار تحولات عظیمی در توسعه اقتصادی کشورها ایجاد کنند. چرا که زنان با کارافرینی می توانند تواناییهای خود را آشکار سازند و موانعی که در بروز استعدادهای خود دارند رفع نموده و هر روزبیشتر و بیشتر بر جسارتهای خود بیفزایند، زنان در کشورهای در حال توسعه، امید اول برای ارتقا خانواده ها و رشد و توسعه کشورها هستند. موفقیت زنان کارافرین در این جوامع نه تنها سبب سود اقتصادی می شود بلکه منافع اجتماعی و فرهنگی هم ایجاد می نماید.
کلیدواژه ها:
کارافرینی، کارافرینی زنان، توسعه، توسعه اقتصاد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/422670/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حیدری مکرر، حمید و سارانی، افسانه،1394،بررسی و تحلیل عوامل موثر بر توسعه کارافرینی زنان در مناطق روستایی،همایش ملی عمران و معماری با رویکردی بر توسعه پایدار،فومن،،،https://civilica.com/doc/422670
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، حیدری مکرر، حمید؛ افسانه سارانی)
برای بار دوم به بعد: (1394، حیدری مکرر؛ سارانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شناسایی عوامل موثر بر توسعه و ترویج کسب و کارهای خانگی در ایران
- ارزیابی شاخص ها و عوامل مؤثر بر توسعه کسب و کار و کارآفرینی زنان در ایران (مطالعه موردی استان گیلان)
- الگوی مدیریت بحران اجتماع- محور با تأکید بر ظرفیتسازی محلی
- بررسی سینتیک واکنش فرآیند تبدیل متانول به اولفینهای سبک
- آینده پژوهی کارآفرینی و توسعه اقتصادی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- انرژی طبیعی نیازحیاتی بشر درآینده نزدیک
- بررسی چگونگی تأثیر طراحی اقامتگاه بومی بر گردشگری روستایی، روستای ژاله گه سرپل ذهاب کرمانشاه)
- تاثیرگذاری نقش نورپردازی بر امنیت زنان در شهرک های مسکونی و افزایش تعاملات اجتماعی در جهت ارتقاء رضایتمندی اجتماعی
- پیشگیری جرم از طریق معماری و شهر سازی (نمونه موردی شهر هشتگرد قدیم)
- نقش سرمایه اجتماعی در توسعه فضایی محله
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.