سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: AUSI01_283
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 359
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله هسته های سازمند شهری، الگوی توسعه پایدار
چکیده مقاله:
از آنجایکه ناپایداری شهرها منجر به زوال کالبدی، اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی آن ها می شود، و این امر ضرورت توجه به توسعه پایدار را نشان می دهد، کاربرد الگوهای موفق توسعه پایدار در شهرها ضروری به نظر می رسد تا در صورت انطباق با شرایط محلی، بتوان از نقاط قوت این الگوها بهره برد و تهدیدها را به فرصت تبدیل نمود. در این مقاله سعی می شود با استفاده از روش تحقیق توصیفی- قیاسی، با بررسی ابعاد توسعه پایدار، مقایسه ای تطبیقی میان اصول توسعه پایدار و شاخص های هسته های سازمند شهری انجام شود تا در صورت انطباق، این الگو به عنوان الگوی توسعه پایدار، در ایجاد مراکز شهری جدید و مرمت شهری مراکز شهری موجود معرفی گردد. با توجه به فرضیه نگارنده که مبین انطباق الگوی هسته های سازمند شهری با اصول توسعه پایدار می باشد نتایج به دست آمده از این بررسی نشان می دهد الگوی مذکور، به گونه ای جامع، ابعاد پایداری را مورد تاکید قرار داده است و شاخص های خود را منطبق با وجوه توسعه پایدار و در چهارچوبی معین و هماهنگ معرفی نموده است و می تواند با تطبیق بر شرایط بومی و محلی، نتایج مورد انتظار برنامه ریزی جامع شهری را محقق نماید.
کلیدواژه ها:
الگوی توسعه، هسته های سازمند شهری، توسعه، شاخص های پایداری، شهرسازی بومی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/422212/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سعیدی، حسین و مسعودی، عباس و جهان بین، نیما،1392،هسته های سازمند شهری، الگوی توسعه پایدار،اولین کنفرانس ملی معماری و شهرسازی اسلامی و ترسیم سیمای شهری پایدار با گذر از معماری ایرانی- اسلامی و هویت گمشده آن،زاهدان،،،https://civilica.com/doc/422212
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، سعیدی، حسین؛ عباس مسعودی و نیما جهان بین)
برای بار دوم به بعد: (1392، سعیدی؛ مسعودی و جهان بین)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- زیست پذیری بافت های فرسوده رویکردی نوین برای توسعه شهری پایدار (مورد پژوهی: بافت فرسوده شهر زنجان)
- ارزیابی روند توسعه شهری با توجه به معیارهای پایداری
- ارزیابی اثرات زیست محیطی طرح توسعه شهرک صنعتی خمین
- سیر تکوین نظریه توسعه پایدار شهری
- تحلیل الگوی گسترش کالبدی شهر اهواز با استفاده از مدل آنتروپی شانون
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تدوین راهكارهای بازآفرینی شهری مبتنی بر تاب آوری كالبدی، در بافت فرسوده منطقه یك شهر قزوین
- مقایسه تطبیقی از روند پیشرفت علم و فناوری ایران، ترکیه، مالزی و ژاپن
- بررسی انرژی های نو در راستای معماری و توسعه پایدار
- المان های طراحی در به كارگیری ساختمان های سبز
- مطالعه كیفی ساختمان های سبز و ارائه راهبردی به منظور استفاده از این دسته ساختمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.