آسیب شناسی تبلیغات سیاسی در جمهوری اسلامی ایران مورد مطالعه: انتخابات ریاست جمهوری سال 1392

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: نخستین کنفرانس مدیریت تبلیغات
  • کد COI اختصاصی: ADSCONF01_024
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2362
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدحسین خروطی

کارشناس ارشدMBA پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران

طهمورث حسنقلی پور

عضو هیات علمی دانشگاه تهران

علی اکبر فرهنگی

استاد دانشگاه تهران

چکیده

هدف از پژوهش حاضر بررسی آسیب شناسی تبلیغات سیاسی در جمهوری اسلامی ایران در انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم (سال 1392) می باشد. این تحقیق به روش تحلیلی- اکتشافی و با استفاده از مطالعات میدانی انجام گرفت. جامعه آماری، کلیه افرادی که دارای سن قانونی شرکت در انتخابات اند بودند. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه محقق ساخته شده می باشد که روایی آن توسط 6 نفر از خبرگان علوم سیاسی و مدیریت تائید شد. برای پایایی سوال ها، تعداد 30 پرسشنامه در بین مردم توزیع شد و با استفاده از ضیرب آلفای کرونباخ مقدار پایایی آن برای کل پرسشنامه 83/0 بدست آمد. نتایج آنالیز داده ها نشان داد از دیدگاه پاسخگویان اولویت عوامل مختلف موثر بر آسیب تبلیغات سیاسی یکسان نبودند و آنها بیشترین اولویت را غیرواقعی بودن پیام تبلیغاتی رسانده شده به مخاطب و سوابق تبلیغات سیاسی انجام شده در گذشته معرفی نموده اند. اولویت دوم را به روش های غیر اخلاقی و شانتاژهای سیاسی در تبلیغات و کلی بودن شعارهای تبلیغاتی کاندیدها می دهند

کلیدواژه ها

آسیب شناسی، تبلیغات سیاسی، غیرواقعی بودن، کلی بودن شعارها، سوابق تبلیغات، روش های غیر اخلاقی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.