سال انتشار: 1394
محل انتشار: اولین همایش ملی آب های بسته بندی شده
کد COI مقاله: NCPW01_016
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 200
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه کیفیت آبهای بطری شده ایران با اروپا:رویکرد هیدروشیمیایی با نگاهی به مطالعات موجود
چکیده مقاله:
مصرف آبهای بطری شده در سراسر دنیا به دلایل مختلفی از جمله مقرون به صرفه بودن و قیمت، در دسترس بودن، طعم بهتر نسبت به آب شیر، اعتقاد مصرف کنندگان با وضعیت بهتر اجتماعی (بویژه برخی برندها) و به علت این مفهوم گسترده که این آبها حاوی ناخالصیهای کمتری هستند رو به افزایش است. در برخی از کشورها مصرف آبهای بطری شده نشاندهنده نگرانی مرتبط با ایمنی و کیفیت سیستم آبرسانی عمومی است. در این خصوص بویژه در نواحی خشک و نیمه خشک جهان نگرانی بیشتر بوده و بسیاری از کشورها به منظور تأمین آب مورد نیازشان به منابع آب جایگزین یا غیر متعارف مثل آب های نمک زدایی شده، آب باران و یا فاضلاب تصفیه شده متکی هستند( 1).در چنین کشورهایی مصرف آب های بطری شده بسرعت در حال افزایش است و بدلیل عدم دسترسی به منابع آب پاک بیشتر یک ضرورت است تا یک انتخاب
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/421915/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مسافری، محمد و نعمتی منصور، سپیده و عباس زاده، مینا،1394،مقایسه کیفیت آبهای بطری شده ایران با اروپا:رویکرد هیدروشیمیایی با نگاهی به مطالعات موجود،اولین همایش ملی آب های بسته بندی شده،تهران،،،https://civilica.com/doc/421915
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، مسافری، محمد؛ سپیده نعمتی منصور و مینا عباس زاده)
برای بار دوم به بعد: (1394، مسافری؛ نعمتی منصور و عباس زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر شناسایی توکسین
- مروری بر تركیبات زیست فعال در زعفران
- کاویتاسیون فشار منفی به عنوان یک تکنولوژی جدید برای استخراج ترکیبات زیست فعال
- مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در سیستم های بسته بندی فعال مواد غذایی
- مروری بر بیوپلیمرهای مورد استفاده در بسته بندی های فعال مواد غذای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.