غربالگری شبکه به روش نمودار پیوسته ریسک: مطالعه مورد محور تهران بازرگان

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک
  • کد COI اختصاصی: TTC14_048
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 670
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

روزبه ابرازی

دانشجوی دکتری تحقیق در عملیات،دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مجید موسوی

کارشناس ارشد تحقیق در عملیات، دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

سیدمهدی تشکری هاشمی

استاد تمام علوم کامپیوتر، دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

قطعه بندی مسیر، تشخیص صحیح قطعات پرحادثه با قابلیت اعتماد و نیز اولویت بندی بین قطعاتشناسایی شده با استفاده از روش های مدل سازی ریاضی و آماری از جمله وظایف اساسی در مدیریتایمنی بزرگراه قبل از شناسایی دقیق تر الگوهای حوادث است. گرچه شاخص های ایمنی متعددیبرای تشخیص قطعه های با اهمیت تر تعریف شده است اما معیارهای تعریف قطعه و محل شروع وپایان آن درتحقیقات مختلف متفاوت است که بدون شک در مقایسه قطعات با هم و در کارکرد صحیحشاخص های ایمنی تاثیر خواهد گذاشت. در این مطالعه به مرور و تحلیل روش های غربالگری شبکهنظیر پنجره لغزان، جستجوی بیشینه، نمودار پیوسته ریسک می پردازیم، سپس محور تهران بازرگانبه طول تقریبی 900 کیلومتر را با استفاده از داده های تصادف بدست آمده از سازمان امداد و نجاتهلال احمر، اطلاعات نقشه های GIS و تردد شمار های محور اخذ شذه از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای به روش نمودار پیوسته ریسک (CRP) و با استفاده از تابع عملکرد ایمنی (SPF) پرازش داده شده بر اطلاعات تصادف محور، مورد بررسی قرار می گیرد.

کلیدواژه ها

غربالگری شبکه، قطعه بندی، اولویت بندی، نمودار پیوسته ریسک، نقاط حادثه خیز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.