تاثیر محلول پاشی کود نانو روی بر عملکرد و اجزای عملکرد گلرنگ زراعی

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 502

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NFBAS01_304

تاریخ نمایه سازی: 30 دی 1394

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثر نانوکود روی بر عملکرد و اجزای عملکرد گلرنگ در منطقه سنندج آزمایشی به صورت کرت خورد شده درقالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در فروردین سال 1393 اجرا شد. عامل اصلی نانوکود روی و عامل فرعیشامل رقمهای مختلف سینا، فرامان و گلدشت بود. نتایج نشان داد که نانو کود روی بر صفات کمی نظیر تعداد دانه در کپسول،بیوماس بوته، تعداد دانه در بوته، تاثیر معنی داری دارد. بیشترین تعداد کپسول، بیوماس بوته و ارتفاع بوته مربوط به رقم سینا،بیشترین شاخص برداشت و وزن صد دانه، مربوط به رقم فرامان و. بیشترین عملکرد، تعداد دانه در کپسول و تعداد دانه دربوته مربوط به رقم گلدشت بود. بر اساس نتایج حاصله برای بدست آوردن حداکثر عملکرد رقم گلدشت توصیه می گردد.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

سهیلا ذوالفقاری

دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج، نویسنده مسئول

رضا طالبی

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج

اسعد رخزادی

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :