تراریخت سازی ژنتیکی گل داوودی برای القاء مقاومت به شته
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 387
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NFBAS01_062
تاریخ نمایه سازی: 30 دی 1394
چکیده مقاله:
گل داوودی (.Chrysanthemum morifolium Ramat) متعلق به خانواده چتریان بوده و دومین محصول باغی مهم در دنیامی باشد. متأسفانه اکثر ژنوتیپ های آن به شته حساس می باشند. ریزنمونه های میانگره ژنوتیپ 1581 با سویه AGL0 اگروباکتریومبا پلاسمید pBIN حاوی ژن npt بعنوان نشانگر انتخابی برای مقاومت به کانامایسین و ژن gcs بعنوان ژن ضد شته و همچنین راهانداز رابیسکو تلقیح شدند. پس از سه هفته اندامهای هوایی مقاوم به کانامایسین در میانگرهها القاء شدند. سرانجام اندامهایی هواییدر محیط کشت MS حاوی 30 میلی گرم در لیتر کانامایسین ریشه دار شدند. انتقال و بیان ژنها توسط آنالیز PCR و RT-PCR تأیید گردید. فراوانی تراریخت سازی برای ژن gc 6/25 درصد بود.
کلیدواژه ها:
گل داوودی (.Chrysanthemum morifolium Ramat) ، تراریخت سازی ژنتیکی ، مقاومت به شته ، گاما کادینن سنتاز
نویسندگان
محمود ولی زاده
استادیار گروه کشاورزی، دانشگاه پیام نور
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :