سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: NCNMS03_068
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 406
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی خواص و عملکرد مقاومتی فوم بتن
چکیده مقاله:
فوم بتن که برای اولین بار در سال 1٬923 در سوئد ساخته شد ابتدا برای مصارفی چون درزبندی، ایزولاسیون و شیب بندی مورد استفاده قرار می گرفت. با گذشت زمان این نوع بتن به دلیل خواص مطلوبی نظیر وزن کم، صرفه جویی در مصرف انرژی (به دلیل قایق بودن در برابر سرما و گرما)، مصرف کم مصالح و قابلیت مصرف بالای ضایعات صنعتی در بخش های دیگر نیز مورد توجه قرار گرفت. در کشور ما نیز به علت سهولت تولید، حمل و نقل آسان و همچنین صرفه جویی اقتصادی شاهد استقبال از این محصول هستیم. مقاومت فوم بتن بیشتر به نوع مواد افزودنی و چگالی آن بستگی دارد که خود وابسته به عواملی چون کف، نوع توزیع حباب های هوا و مواد پر کننده هستند. مطالعات تحقیقات انجام شده نشان می دهد که تغییر در وزن فوم بتن نشانه ای از ضعف کف و کاهش ویژگی های استاندارد برای تولید یک تن سبک کفی است. همچنین در بحث افزودنی ها می توان با افزودن میکروسیلیس به مقاومت های بالاتری رسید و یا با افزودن خاکستر بعدی به عنوان تولیدکننده سبب توزیع یکنواخت حباب های هوا در مخلوط شد که باعث استحکام بتن سبک کفی می شود .
کلیدواژه ها:
فوم ، بتن كفي، مقاومت، چگالي، مدول الاستيسيته ، استحكام فوم بتن
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/417482/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خلقی، معین،1393،بررسی خواص و عملکرد مقاومتی فوم بتن،سومین کنفرانس ملی مصالح و سازه های نوین در مهندسی عمران،سمنان،،،https://civilica.com/doc/417482
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، خلقی، معین؛ )
برای بار دوم به بعد: (1393، خلقی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربردهای نرم افزار WEAP دربرنامه ریزی منابع آب
- ارتقای نظم تردد وسایل نقلیه در بین خطوط راه (مطالعه موردی بابل)
- مروری بر فوم بتن - خصوصیات و کاربردهای آن (مقاله مروری)
- بررسی کارایی پرمنگنات پتاسیم در حذف کربن آلی محلول از آب خام در تصفیه خانه آب اصفهان به روش شبیه سازی با آزمایش جار
- مدیریت آب و راهکارهای لازم جهت کنترل فاضلاب ها و پساب ها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- یادگیری عمیق در سنجش از دور کشاورزی
- بررسی روش های معماری پایدار در گیلان و تاثیر اقلیم
- شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری (مطالعه موردی شهرداری سنندج)
- تحلیل تکنولوژی ساخت سازه های ضد زلزله در ژاپن و بررسی چگونگی و امکان اجرای آن در ایران
- نقش سیستم IPD (تحویل پروژه یکپارچه) و زیرساخت های آن، در چگونگی تقلیل چالش های فرایند طراحی در صنعت ساخت وساز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.