طراحی و ساخت فریب افزارهای هوشمند برای دفاع غیرعامل از مراکز فرماندهی سامانه های پدافند هوایی
محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی فرماندهی و کنترل ایران (C۴I)
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,644
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CCCI08_029
تاریخ نمایه سازی: 14 دی 1394
چکیده مقاله:
فریب افزارهای هوشمند جهت احداث مواضع فریبنده و نمایش تعداد زیاد آنها به منظور اختفا پوشش و حفظ بقای مواضع حقیقی در برابر شناسایی و کشف تجهیزات توسط دشمن و به همان میزان جهت گمراه نمودن دشمن در خصوص تعداد عناصر تشکیل دهنده سیستم های موشکی پدافندهوایی در میدان نبرد و همچنین به عنوان اهداف قابل انهدام و واقع گرایانه در تمرینات آموزش نظامی طراحی شده است که توسط اکثر کشورهای پیشرفته و تولیدکننده های اصلی سامانه های پدافندهوایی در دنیا، مورد بهره برداری قرار می گیرند. در این مقاله نمونه هایی از موارد به کار گرفته شده این فریب افزارها و اثربخشی آنها در نمایش تعداد زیاد به منظور اختفا و حفظ بقای مواضع حقیقی در برخی از جنگ ها مانند جنگ یوگسلاوی در برابر حملات ناتو، توضیح داده می شود. در ساخت فریب افزارهای هوشمند، شباهت در ظاهر و باند مادون قرمز مشابه سامانه اصلی است. این فریب افزارها باید به صورتی طراحی و ساخته شوند که تمام ویژگی های شناسایی)ماهواره ای، هواپیماهای شناسایی، پهپادها و ...( در باندهای مختلف امواج الکترومغناطیس را داشته باشند. در این مقاله های فنی اصلی، قابلیت ها، هدف از تولید، انواع فریب افزارها، ویژه گی نیازمندی ها، مراحل مختلف طراحی، ساخت و راه اندازی و ادوات مورد نیاز بمنظور برآورده شدن شباهت کامل با سامانه واقعی جهت دفاع هوشمند از مراکز فرماندهی سامانه های پدافند هوایی، همچنین ملاحظات اساسی در استقرار فریب افزار هوشمند یک نمونه واقعی از مراکز فرماندهی تشریح خواهد شد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
جواد صدیقی
کارشناس ارشد الکترونیک ستادفناوری هوافضا
سیدرضا موسوی
کارشناس ارشد الکترونیک ستادفناوری هوافضا
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :