بررسی پارامترهای کمی و کیفی در روش نوین قالب تونلی
محل انتشار: اولین کنفرانس تخصصی معماری و شهرسازی ایران
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 938
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AAUC01_120
تاریخ نمایه سازی: 14 دی 1394
چکیده مقاله:
با توجه به شرایط بحرانی کمبود مسکن و متقاضی زیاد در کشورایران و نیز ناکارایی سیستم های سنتی و متداول در تولید انبوه مسکن، رویکرد به روش های صنعتی ساختمان که علاوه بر کیفیت از نظر زمان و هزینه نیز توجیه پذیر باشند ضروری به نظر می رسد. یکی از روش های صنعتی که هم اکنون توسط تعداد زیادی از انبوه سازان بزرگ در کشورهای مجاور نظیر ترکیه مورد استفاده قرار می گیرد، اجرای اسکلت بتنی با استفاده از قالب تونلی استکه در سه شاخص اقتصاد، کیفیت و سرعت قابل قبول ارزیابی شده است.این مقاله بصورت توصیفی و قیاسی است که در آن سعی شده است پس از بررسی دقیق دوره های استفاده از روش نوین قالب تونلی، به مقایسه و نقاط ضعف و قوت آن پرداخته شود
کلیدواژه ها:
نویسندگان
شهرام مینوئی
رئیس مرکز پژوهش های علمی آموزشی استان کرمان
شیرین کهنسال
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری موسسه آموزش عالی جاوید جیرفتف کرمان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :