سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ICCONF01_093
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 578
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بکارگیری یک الگوریتم قطعه بندی جدید برای تشخیص ضایعه سرطانی در تصاویر CT اسکن ریه مبتنی بر روش C-means فازی
چکیده مقاله:
سی تی اسکن ) CT ( روش تصویربرداری اولیه برای بررسی عملکرد ریه و بیماری های ریوی است. اولین قدم تشخیص خودکار تصاویر CT Scan بیماران ریوی قطعه بندی ریه ا ست و سپس تجزیه و تحلیل جداگانه برای تشخیص تومور و سرطان ا ست. در این مقاله،یک روش جدید با استفاده از الگوریتم FCM : Fuzzy C-Means به منظور قطعه بندی تصاویر CT Scan ریه پیشنهاد میکنیم کهمیتواند به پز شک در ت شخیص زود هنگام سرطان ریه کمک کند. نتایج ن شان می دهد این روش تو سعه یافته یک ابزار بالقوه مفید برای تشخیص سرطان ریه می باشد .
کلیدواژه ها:
سرطان ريه ، الگوريتم FCM ، خوشه بندي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/408894/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کریمی، عباس و شعبانی، سمیرا،1394،بکارگیری یک الگوریتم قطعه بندی جدید برای تشخیص ضایعه سرطانی در تصاویر CT اسکن ریه مبتنی بر روش C-means فازی،اولین همایش ملی کامپیوتر،فناوری اطلاعات وارتباطات اسلامی ایران،قم،،،https://civilica.com/doc/408894
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، کریمی، عباس؛ سمیرا شعبانی)
برای بار دوم به بعد: (1394، کریمی؛ شعبانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- استفاده از داده کاوی و هوش مصنوعی در تشخیص بیماری ها
- قطعه بندی تصاویر پزشکی با ترکیب الگوریتم ژنتیک و سیستم کنترلگر فازی
- استفاده از الگوریتم تکاملی فاخته جهت خوشه بندی تصاویر دیجیتالی تومورهای مغزی
- قطعه بندی و بافت سرطانی ریه با استفاده از شبکه عصبی فازی
- بهبود ماشین بردار پشتیبان با استفاده از الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات در سیستم تشخیص نفوذ در شبکه های کامپیوتری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی اهداف جهت گیری یادگیرندگان در یک محیط مشارکتی پویا
- مروری بر داده کاوی آموزشی و تحلیل رفتار فراگیران در موک ها
- بررسی ابعاد رضایت کاربران از شبکه های اجتماعی
- الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات مبتنی بر دوسینک برای شبکه های بی سیم سطح بدن
- ارزیابی آمادگی بانک های ایران در به کارگیری داده های بزرگ
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.