سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: AUCETSUD01_199
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 401
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی خواص مکانیکی بتن های ساخته شده از باطله های کارخانه زغالشویی
چکیده مقاله:
طراحی سازه های ایمن ، مقاوم و ارزان همیشه از دغدغه های مهندسین بوده و هست.از جمله عوامل مخرب و تأثیرگذاربربتن به عنوان یکی از مصالح پرکاربرد در صنعت ساخت و سازمسئله نفوذپذیری بتن است.از طرفی،باتوجه به اینکه سیمان از مصالح اصلیبتن می باشد،اما تولید این ماده هزینه بر و همراه با آلاینده های زیادی است و از طرفی دیگرباطله های حاصل ازشستشوی زغال سنگ در کارخانه های زغالشویی عمدتا بدون استفاده در اطراف مراکز تولید زغال سنگ با خاکستر کمتر دپومی شود. در این تحقیق سعی شده تا خواص بتن با جایگزینی سیمان با باطله کارخانه های زغالشویی در نسبت آب به سیمان 0,4 و در عیارهایمختلف 400،350،300 و با درصد های 5،10،15،20 از باطله جیگ ماشین حاصل ازشستشوی زغال سنگ در کارخانه های زغالشویی مورد بررسی قرار گیرد.دراین پژوهش تأثیر جایگزینی سیمان با باطله زغالشویی بر مقاومت فشاری بتن سخت شده مورد ارزیابی قرار گرفته است ..نتایج بیانگر بهبود خواص مکانیکی و مقاومت فشاری بتن تا جایگزینی 5 درصد می باشد .همچنین با توجه به توجیه اقتصادی مناسبترین درصد جایگزینی را می توان جایگزینی 10 درصد معرفی کرد
کلیدواژه ها:
سیمان ، بتن ، مقاومت فشاری ، دوام ، باطله ، کارخانه زغالشویی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/403616/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نقی پور، مرتضی و شاهین زاده، ملیحه،1394،بررسی خواص مکانیکی بتن های ساخته شده از باطله های کارخانه زغالشویی،همایش ملی معماری شهرسازی عمران و گردشگری توسعه پایدار شهری،قزوین،،،https://civilica.com/doc/403616
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، نقی پور، مرتضی؛ ملیحه شاهین زاده)
برای بار دوم به بعد: (1394، نقی پور؛ شاهین زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.