سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: AUCETSUD01_055
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 489
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بافت های فرسوده شهری از مرمت تا تخریب
چکیده مقاله:
در زمان کنونی بسیاری از شهرهای ایران دارای بافت های فرسوده ای می باشند. مداخله در بافت فرسوده شهری درجهان دارای قدمت چند صد ساله است. اما عمر مداخله در بافت فرسوده، در ایران، حدود چند دهه است. روش ها وراه های مختلفی طی کنفرانس ها و بیانه های جهانی مطرح گردیده است. با توجه به پتانسیل های موجود در کشور، میزان کارایی این قوانین و راهکارها باید مورد ارزیابی قرار گیرد تا بتوان نتیجه ای مشخص از آن ها گرفت. به کمکنتیجه های بدست آمده می توان برنامه ریزی جامع و مدونی در باب بافت های فرسوده شهری تهیه نمود. هدف از این نوشتار دستیابی به الگو و روشی مناسب جهت مداخله با برنامه در بافت های فرسوده شهری و همچین برنامه ریزی وتصمیم برای رشد و توسعه بافت فرسوده شهری می باشد. نکته ای که در این زمینه قابل تأمل است، هر بافت فرسوده ایبه صورت قطع و یقین نیاز به دخالت ندارد و مرمت هر بافت فرسوده، تضمین کننده ی پویایی و سرزندگی آن بافت نمی گردد؛ چه بسا مداخله در بافت فرسوده شهری سبب ضعف عملکردی و کارایی محدوده شود. شناسایی و توصیف و تحلیل مناسب از بافت فرسوده و توجه به قوانین و مقررات تکمیل کننده ی فرایند مرمت بافت فرسوده شهری می باشد
کلیدواژه ها:
بافت فرسوده شهری ، برنامه ریزی ، پویایی ، سرزندگی ، قوانین
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/403488/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ریاضی، مرتضی و کریمی فرد، لیلا،1394،بافت های فرسوده شهری از مرمت تا تخریب،همایش ملی معماری شهرسازی عمران و گردشگری توسعه پایدار شهری،قزوین،،،https://civilica.com/doc/403488
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، ریاضی، مرتضی؛ لیلا کریمی فرد)
برای بار دوم به بعد: (1394، ریاضی؛ کریمی فرد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ترکیبات سرطان زا در مواد غذایی کبابی و راههای کاهش آنها
- بررسی اثر اتش سوزی بر سازه اسکلت فولادی بدون پوشش ضد حریق
- روش های کنترل خطا و ارائه راهکارهای امن کنترل خطا در انتقال بسته ها
- شرح وظایف پیشنهادی برای مسئول دفتر مدیریت استراتژی درسازمانهای ایرانی
- اثر غلظ تهای مختلف کلشیسین بر صفات مورفولوژیک ژنوتیپ های مارچوبه در 4 ماهه اول رشد
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.