سال انتشار: 1394
محل انتشار: سومین همایش ملی مدرسه فردا
کد COI مقاله: CHALOUSSAMA03_097
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 227
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه یادگیری فعال با رویکردهای یاد دهی – یاد گیری
چکیده مقاله:
فرآیند یادگیری بعنوان یادگیری گنج درون که بر یاادگیری برای دانستن ـ یادگیری برای انجام دادن ـ یادگیری برای بودن و یادگیری برای باهم زیستن است یاد نموده و ای مهم را با بازاندیشی و باز سازی ساختارها و نظام آموزشی قابل تحقق می داند .باالهام و پایبندی به آموزه های روانشناختی یاد دهی – یادگیری الگوهای تدریس سعی بر آن دارد که ضرورت چاره جویی در مسائل آموزشی علوم تجربی و راهکارهای مواجهه با چالش های آن را با توجه به محوری بودن درس علوم در پرورش نگرشها و ویژگیهای شخصیتی اجتماعی مورد توجه قرار داده و نیاز به نگاهی نو و متفاوت با تفکر سنتی را سرلوحه خود قرار داده است . در نگرش نوین بهاهداف آموزشی در سیر تحول مکاتب روانشناسی آموزشی فرآیند تدریس یادگیری دانش آموز محور بوده که در این شیوه تدریس تاکید بر یادگیری چگونه یادگرفتن می باشد .در این پژ وهش روشهای تدریس فعال و مبتنی بر همیاری بعنوان راهکار های اجرای یاددهی – یادگیری فرآیند محور ارائه گردیده است . بموجب نظر دیویی همیاری اولی اساس و پایه تحول تعدادی از الگوهای آموزشیاست در این رویکرد دانش آموزان از طریق همکاری و مشارکت در قالب گروه به یادگیری می رسند و یادگیری معنی دارتر عمیق تر و بصورت یادگیری چگونگی یادگیری اتفاق می افتد
کلیدواژه ها:
یادگیری،یاددهی،مقایسه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/403326/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شکوهی، راحله و متکا، مرضیه،1394،مقایسه یادگیری فعال با رویکردهای یاد دهی – یاد گیری،سومین همایش ملی مدرسه فردا،چالوس،،،https://civilica.com/doc/403326
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، شکوهی، راحله؛ مرضیه متکا)
برای بار دوم به بعد: (1394، شکوهی؛ متکا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شاهنامه در کتاب های درس از اول ابتدایی تا پایه دوازدهم
- تحلیل محتوای سؤالات کتاب «خواندن و درک مطلب فارسی» بر پایه طبقه بندی اصلاح شده بلوم در حیطه شناختی
- روش های انگیزه بخشی به مخاطبان آموزش در فضای مجازی دانشگاه و مدرسه
- مهارت ها و چالش ها در آموزش فضای مجازی
- بررسی آسیب پذیری زبان و ادبیات فارسی در آموزش و پرورش
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.