تاثیر محیط های یادگیری مجازی در تقویت یادگیری فراگیران

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین همایش ملی مدرسه فردا
  • کد COI اختصاصی: CHALOUSSAMA03_077
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1452
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صیدکرم نوریان فر

فرهنگی ،.مدرس دانشگاه فرهنگیان.

دلبر ناصری

فرهنگی کارشناسی ارشد ادبیات فارسی

چکیده

محیط های یادگیری مجازی ،بعنوان یک پارادیم جدید ، تغییرات بارزی در فعالیت دانشگاهها ومراکز آموزشی ایجاد کرده است.امروزه از این پارادیم بعنوان یک ابزار اصلی ومدرن در ارائه مواد آموزشی یادگیری به فراگیران استفاده می شود. هرچند دیدگاه اساتیدومعلمان آموزشی نسبت به محیط های یادگیری مجازی متغییر بوده ، بعضی این فرایند آموزشی را محیطی بانشاط ودر سرعت بخشی به یادگیری موثر می دانند . بعضی نیز محیط های یادگیری مجازی را به دلیل سریع انتقال دادن اطلاعات به دانشجویانودانش آموزان ،آنان را از تأمل وتوجه باز می دارد.بطوریکه در حالتی افراطی تر معتقدند که اطلاعات جایگزین دانش شده است.وایننگرانی احساس می شود که فراگیران بعنوان بومیان دیجیتالی واساتید را بعنوان مهاجران دیجیتالی یا بیسوادان دیجیتالی تصور می شوند. حال با احساس نیاز به محیط های یادگیری مجازی از یک طرف وانتقاد از این محیط ها، وظیفه اساتید ومربیانآموزشی ودست اندر کاران در عصر کنونی چیست؟ وچگونه میتوان ازمحیط های یادگیری مجازی برای تقویت یادگیری فراگیران ویا مشتریان استفاده بهینه کرد؟

کلیدواژه ها

محیط های یادگیری مجازی ، موسسات آموزشی ، فراگیران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.