کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی برای شناسایی مواد پایدارتولید بیودیزل

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنگره سالیانه جهان و بحران انرژی
  • کد COI اختصاصی: ACWEC01_136
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 545
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

طلایه کلهر

دانشجوی کارشناسی ارشد

محمد شریفی

استادیار گروه مهندسی ماشینهای کشاورزی دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی دانشگاه تهران

چکیده

تحقیقات بسیاری در زمینه توسعه انرژی های نو و تجدیدپذیر درحال انجام است.که دلیل اصلی آن کاهش منابع انرژی فسیلی مانند نفت،گاز،ذغال سنگ و... است.علاوه بر این سوخت های فسیلی باعثمشکلات زیست محیطی مثل تغییرات آب و هوایی و گرمایشجهانی، افزایش آلودگی هوا، ذوب شدن یخ های قطبی و بالا آمدن سطح دریاها پدید می شود. گازهای گلخانه ای حاصل از سوخت های دیزل علاوه بر تهدید سلامت انسان می تواند باعث به خطر افتادن امنیت ملی درکشورهای مختلف شود. . در چند دهه اخیر تولید بیودیزل از محصولات دانه روغنی و چربی حیوانات به عنوان مواد پایدار برای استفاده در موتورهای دیزل بهجای دیزل فسیلی توجه بسیاری را به خود جلب کرده است.بیودیزل هایی که اخیرا تولید می شوند پایدار به نظر نمی رسند به این دلیل که از مواد گیاهی خوراکی استفاده می شوند پس نیاز شدیدی وجوددارد تا بیودیزل پایدار تولید شود. مدل سازی با شبکه عصبی مصنوعی در چند سال اخیر به طور موفقیت آمیزی به کار گرفته شده است.هدف از این مقاله مرورمطالعاتی است که با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی انجام پذیرفته برای مدلسازی بیودیزل نسل آینده انجام پذیرفته است.کاربرد شبکه عصبی در کارایی و انتشارات موتور نیز بحث خواهد شد. در نهایت این نتیجه دریافت می شود که مدسازی با شبکه عصبی پتانسیل بالایی در توسعه سیستم های انرژی تجدیدپذیرتوسط بیودیزل دارد.

کلیدواژه ها

بیودیزل،شبکه عصبی مصنوعی، انرژی تجدیدپذیر،گازهای گلخانه ای

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.