سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ICPEEE02_418
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 413
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اؤلویت های مؤثر در شکل گیری رفتار انتخاباتی دوره یازدهم ریاست جمهوری در ایران
چکیده مقاله:
مجموعه رفتارهای سیاسی مردم، بخش مهمی از زندگی فردی و اجتماعی آنان را تشکیل میدهد و رفتار انتخاباتی، یکیاز بارزترین جلوه های دموکراسی و رفتار سیاسی مردم در میان همه جوامع و ملت هاست. صاحبنظران و پژوهشگران بامطالعه انتخابات گوناگون، به خصوص در جوامع غربی، توانستهاند الگوها و نظریه های متعددی درتحلیل رفتارانتخاباتیدرحوزه های جامعه شناسی سیاسی،اقتصاد سیاسی و روانشناسی سیاسی به دست دهند. ضمن تبیین نظری الگوهای رفتارانتخاباتی در غرب و با تشریح مبانی فقهی و مشارکت سیاسی در اسلام، با توجه به سه شاخصه زمان پرورده، زمینه پروردهو مکان پرورده الگویی بومی در تحلیل رفتار انتخاباتی شهروندان ایرانی را براساس عقلانیت حاکم بر رفتار سیاسی آنان رابه دنبال داشته است. هدف اصلی این پژوهش شناسایی اولویت های مؤثردرشکل گیری رفتار انتخاباتی دوره یازدهم ریاستجمهوری در ایران بوده است. پرسش اصلی، در شکل گیری رفتار انتخاباتی دوره یازدهم ریاست جمهوری در ایران چهاولویت هایی تأثیرگذار بوده اند؟ روش تحقیق تحلیلی و توصیفی و استفاده از منابع کتابخانه ای از طریق فیش برداریصورت گرفته است. یافته ها و نتایج پژوهش پیشرو حاکی از آن است که فضای سیاسی، اجتماعی ایران در دوران برگزاریانتخابات یازدهم متأثر از مطالبات سیاسی و مذهبی و شرایط فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بوده و نقش تعیین کننده آنهابر رفتار رأی دهی مردم را در نتیجه انتخابات نشان می دهد.
کلیدواژه ها:
انتخابات، مشاركت سياسي، رفتار انتخاباتي، مطالبات سياسي و مذهبي، شرايط فرهنگي و اجتماعي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/402764/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ساکی، علیمراد،1394،اؤلویت های مؤثر در شکل گیری رفتار انتخاباتی دوره یازدهم ریاست جمهوری در ایران،اولین کنفرانس بین المللی نقش مدیریت انقلاب اسلامی در هندسه قدرت نظام جهانی (مدیریت، سیاست، اقتصاد، فرهنگ، امنیت، حسابداری)،تهران،،،https://civilica.com/doc/402764
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، ساکی، علیمراد؛ )
برای بار دوم به بعد: (1394، ساکی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نانو فرمولاسیون کورکومین جهت افزایش انحلال پذیری آن
- بررسی تبیین روش تحقیق کیفی در انسان شناسی
- جایگاه عدالت و سیاست گذاری رفع فقر در دولت اصلاحات
- بررسی ساختار شیمیایی و خواص دارویی کورکومین بهعنوان رنگ طبیعی،در راستای رسیدن به کشاورزی پایدار
- تبیین نظری رفتار انتخاباتی بر اساس رویکرد سرمایه اجتماعی و فرهنگی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.