سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ICPEEE02_245
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 224
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تغییر کیفیت و ماهیت جنگ ها و پیامد ها و الزامات آن برای ایران (مطالعه موردی اثرات جنگ نرم رسانه ای علیه ایران)
چکیده مقاله:
از زمان استقرار جمهوری اسلامی ایران، آمریکا و قدرت های غربی رویکرد براندازی و تغییر نظام سیاسی ایران را در پیش گرفتند، پیگیریاین هدف با دو شیوه صورت گرفت: شیوه اول؛ بکار گیری قدرت سخت بود که طراحی کودتا، حمایت و تحریک جنگ داخلی، تحمیل وحمایت از جنگ هشت ساله عراق علیه ایران و نیز وضع تحریم های اقتصادی سنگین را به اجرا درآورد. شیوه دوم که پس از فروپاشیاتحاد جماهیر شوروی مورد توجه قرار گرفت و پس از حوادث 11 سپتامبر 2001 جدیت بیشتری یافت، استفاده از قدرت نرم و توسل بهبراندازی نرم است. نگارنده در پژوهش حاضر به دنبال جواب این سوال می باشد که تغییر کیفیت و ماهیت جنگ ها و جنگ رسانه ایغرب علیه ایران چه پیامد هایی برای ایران داشته است؟ و این تغییر شرایط چه الزاماتی را برای ایران داشته است؟ و فرضیه پژوهش هماین می باشد که به نظر می رسد با تغییراتی که در ماهیت و کیفیت جنگ ها در چند دهه اخیر روی داده دولت های غربی و آمریکا بهاین نتیجه رسیده اند که برای مقابل با ایران و تضعیف حکومت بهترین راه جنگ نرم رسانه ای و فرهنگی می باشد و تا به حال برای دستیابی به اهداف خود در این استراتژی جدید، هزینه های زیادی صرف کرده اند که در نهایت باعث شده است که آسیب پذیری ایران درحوزه های اجتماعی و فرهنگی بسیار افزایش یابد. و دولت ایران در دوره های مختلف مجبور شده است که سیاست های مختلفی را برایمقابله با این تهاجم پنهان اتخاذ کند که در پژوهش حاضر بررسی خواهد شد.
کلیدواژه ها:
جنگ رسانه ای، جنگ نرم، جنگ روانی، جنگ فرهنگی، ایران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/402597/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نوروزی امیری، حسین،1394،تغییر کیفیت و ماهیت جنگ ها و پیامد ها و الزامات آن برای ایران (مطالعه موردی اثرات جنگ نرم رسانه ای علیه ایران)،اولین کنفرانس بین المللی نقش مدیریت انقلاب اسلامی در هندسه قدرت نظام جهانی (مدیریت، سیاست، اقتصاد، فرهنگ، امنیت، حسابداری)،تهران،،،https://civilica.com/doc/402597
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، نوروزی امیری، حسین؛ )
برای بار دوم به بعد: (1394، نوروزی امیری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه اخلال نقطه ای با دیگر روش های جمینگ سیگنال و اخلال نقطه ای روی رادار
- تحلیل الگوریتم LPI سازی و مقایسه روش های کشف و استخراج پارامتر های سیگنال LPI شده برای سیگنال های تک حامل و چند حامل با تمرکز بر مدولاسیون های OFDM و FMCW
- بررسی نقش آمایش دفاعی در پدافند جنگ نوین
- توان تخریبی مدل HPM در فناوری E-Bomb از بررسی انرژی خروجی شبیه سازی در برابرپتانسیل تخریبی تسلیحات FCG ، EMP
- ارایه روشهای نوین در جنگ الکترونیک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- الگوی دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران در گام دوم انقلاب اسلامی مبتنی بر مکتب شهید سلیمانی
- مؤلفه های تربیتی مكتب شهید سلیمانی
- تبیین مؤلفه های سبک زندگی، نظم و امنیت بر پایه مکتب شهید سلیمانی در افق گام دوم انقلاب اسلامی با رویکرد پلیس ارزش آفرین
- بهره گیری از ظرفیت های مکتب سلیمانی در مدیریت راهبردی اقتصاد ملی
- شناسایی و تبیین ویژگیهای مطلوب مدیران رسانه ملی براساس مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.