سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ECONF03_126
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 285
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تولید هیدروژن در پردازنده های سوختی برای کاربرد در پیل سوختی
چکیده مقاله:
با توجه به ذخایر محدود انرژی فسیلی و افزایش سطح مصرف انرژی در جهان فعلی، دیگر نمی توان به منابع موجود انرژی متکی بود. نیاز به انرژی پاک، بسیاری از محققین را به سوی مطالعه و توسعه ی پیل های سوختی برای تولید الکتریسیته هدایت کرده است. استفاده از پیل های سوختی، جهت تامین همزمان الکتریسیته و حرارت به روش الکتروشیمیایی است. در بخش ابتدایی پیل سوختی، پردازنده های سوخت قرار دارند که وظیفه آنها، تامین هیدروژن خالص وابسته برای پیل سوختی با استفاده از یک سوخت است که آماده و در دسترس بوده و به راحتی قابل حمل است. پردازنده های سوختی باید جوری طراحی شوند که هیدروژن کافی را به توده ی پیل سوختی برساند. طی بررسی های انجام شده در این زمینه، انواع مختلفی از آنها مشاهده شده است. انتخاب پردازنده سوختی منطبق بر عواملی از جمله آسانی مدیریت آب، بازده ی سیستم و پردازنده سوختی ، امکان کنترل سیستم، رفتار پویا و حجم و انتشار کلی سیستم است. اگرچه این تکنولوژی در چند سال اخیر نمایان و مطرح شده است اما هنوز راه زیادی برای انواع پردازنده سوختی در خودروها وجوددارد.
کلیدواژه ها:
پیل سوختی، پردازنده سرعت، هیدروژن راکتور، هیدروکربن های سبک
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/402207/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قربانزاده زعفرانی، پیمان و امیدبخش امیری، الهام،1394،تولید هیدروژن در پردازنده های سوختی برای کاربرد در پیل سوختی،سومین همایش سراسری محیط زیست، انرژی و پدافند زیستی،تهران،،،https://civilica.com/doc/402207
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، قربانزاده زعفرانی، پیمان؛ الهام امیدبخش امیری)
برای بار دوم به بعد: (1394، قربانزاده زعفرانی؛ امیدبخش امیری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدلسازی و شبیه سازی تولید هیدروژن در میکروراکتور
- بررسی خواص هیدروژن از دیدگاه ایمنی برای تولید، ذخیره سازی و حمل و نقل
- بررسی انواع مدلهای راکتور کاتالیستی بستر پر شده
- مقایسه مدل های غیرنیوتنی در جریان ضربانی خون در رگ های تنگ شده
- تولید هیدروژن به روش ریفرمینگ با بخارآب گاز طبیعی: چالش ها و راه حلها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالش های توسعه گردشگری در مقاصد روستایی؛ مورد پژوهی: روستاهای دهستان کوهمره سرخی شهرستان شیراز
- جداسازی و شناسایی میکروسکوپی آمیب های آزادزی بالقوه پاتوژن در نمونه های خاک و آب پارک های تفریحی استان گیلان
- مطالعه خاک پارک های تفریحی استان گیلان از نظر وجود آمیب اکانتامبا به روش مولکولی
- شناسایی مولکولی اکانتامبا در آب سطحی مکان های تفریحی استان گیلان
- سنجش وضعیت موجود گردشگری استان فارس برای تبدیل شدن به یک مقصد گردشگری هوشمند با کمک فناوری اینترنت اشیاء
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.