سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: AFPICONF02_344
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 346
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پهنه بندی و تحلیل کیفیت آب رودخانه زنجان رود با استفاده ازز شاخص بنیاد ملی بهداشت کیفیت آب
چکیده مقاله:
رودخانه ها به دلیل حمل پساب های شهری، صنعتی و زه آب های کشاورزی،از جمله آسیب پذیرترین منابع آبی هستند. زنجان رود یکی از سرشاخه های اصلی قزل اوزن می باشد و سرتاسر حوزه زنجان رود را به صورت سطحی و زیرزمینی زهکشی می کند. تعداد 7 ایستگاه برای نمونه برداری، برای بررسی کیفیت آب رودخانه، به مدت 4 فصل از سال های 86 و 87 انتخاب شد و اندازه گیری ها انجام گرفت. در این مطالعه مقطعی، 8 پارامتر کیفی برای محاسبات انتخاب شد. شاخص کیفیت آب با استفاده از روش محاسبه شاخص بنیاد ملی بهداشت(NSF) محاسبه گردید. و نهایتا با کمک سیستم اطلاعات جغرافیای (GIS) کیفیت آب در مسیر رودخانه بر روی نقشه های پهنه بندی نمایش داده شد. نتایج نشان داد که محدوده کیفی اب در طول فصول نمونه برداری در محدوده بد و متوسط قرار دارد. کمترین مقدار عددی شاخص 30(انتهای تابستان) و بیشترین مقدار آن 56(انتهای پاییز) بود.
کلیدواژه ها:
پهنه بندی، زنجان رود، سامانه اطلاعات جغرافیایی، شاخص کیفیت آب
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/401725/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شیردلی، عظیم و نصیری، سمیه،1393،پهنه بندی و تحلیل کیفیت آب رودخانه زنجان رود با استفاده ازز شاخص بنیاد ملی بهداشت کیفیت آب،دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی،تهران،،،https://civilica.com/doc/401725
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، شیردلی، عظیم؛ سمیه نصیری)
برای بار دوم به بعد: (1393، شیردلی؛ نصیری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش شاخص های زمین شناسی در توسعه پایدار استان گیلان
- تاثیر عملکرد سازه های بنیاد مسکن روستایی بر کاهش تلفات زلزله (استان آذربایجان شرقی، شهرستان ورزقان)
- بررسی کیفیت و عوامل آلاینده رودخانه زنجانرود
- نقش مدیریت منابع آب و خاک و توسعه پایدار
- مسکن روستایی با رویکردی به بهسازی و مقاوم سازی مسکن روستایی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- استفاده ازمکمل یُد در جیره دام های نشخوارکننده برای تولید شیر غنی شده با یُد: مقاله مروری
- تأثیر خاکپوش های زیستی در کنترل علف های هرز بوم نظام های کشاورزی پایدار
- نقش ویتامین B12 در متابولیسم و سلامت انسان و دام و افزایش غلظت آن در محصولات دامی با استفاده از مکمل های کبالت جیره: مقاله مروری
- تاثیر تغذیه با سطوح مازاد مکمل آلی سلنیوم بر غلظت برخی از مواد معدنی خون بره های نر کرمانی
- ارزیابی تولید محصولات دست ورزی شده ژنتیکی بر امنیت غذایی و آسیبهای بوم نظام های کشاورزی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.