سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: AFPICONF02_222
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 390
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی روند تغییرات دبی رودخانه قزل اوزن به روش ازمون من کندال
چکیده مقاله:
جهت تحلیل سری های زمانی هیدرولوژیکی، بررسی وجود یا عدم وجود روند در آنها، استفاده از آزمون های ناپارامتری متداول می باشد. این آزمون برای سری داده هایی که توزیع آماری آنها نرمال نیست و یا دارای داده های بریده شده باشند، مناسب تر است. در این مطالعه روند شدت جریان رودخانه قزل اوزن در سه مقیاس ماهانه، فصلی و سالانه با استفاده از روش من-کندال مورد آزمون قرار گرفته است. داده های مورد استفاده اطلاعات شدت جریان دبی 6 ایستگاه هیدرومتری منتخب در دوره آماری 1390- 1350 می باشد. تخمین شیب خط روند شدت جریان با روش تخمین گر شیب Sen انجام شده است. نتایج نشان می دهد که شدت جریان رودخانه قزل اوزن درمقیاس سالانه درهمه ایستگاه ها روند نزولی داشته است. کمترین شیب خط روند شدت جریان های سالانه متعلق به ایستگاه استور است. روند نزولی منقی درمقیاس فصلی و ماهانه در همه ایستگاه ها برقرار است. روند تغییرات رواناب غالب رودخانه قزل اوزن در حالت کلی در چهار دهه گذشته نزولی و در سطح 5 درصد معنی دار است، که نشان دهنده وقوع تغییر اقلیم و کاهش جریانات سطحی در این رودخانه می باشد.
کلیدواژه ها:
سری زمانی، آزمون من-کندال، تخمین گر شیب Sen
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/401605/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عزتی، ثنا و پناهی، مهدی و میثاقی، فرهاد و اوجاقلو، حسن،1393،بررسی روند تغییرات دبی رودخانه قزل اوزن به روش ازمون من کندال،دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی،تهران،،،https://civilica.com/doc/401605
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، عزتی، ثنا؛ مهدی پناهی و فرهاد میثاقی و حسن اوجاقلو)
برای بار دوم به بعد: (1393، عزتی؛ پناهی و میثاقی و اوجاقلو)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر روش های کنترل فرسایش بادی به منظور مقابله با پدیده ی ریزگرد
- استفاده از رویکرد جیره بندی در تعیین سیاست بهره برداری بهینه از مخزن با استفاده از الگوریتم بهینه سازی فراکاوشی
- بررسی خطای داده های پیش یابی مرکز اروپایی پیش بینی های میان مدت جوی (ECMWF) بر روی خاورمیانه
- بررسی سری زمانی دما و بارش به منظور آشکار سازی تغییرات روند آن درشمال استان خوزستان با استفاده از روشهایMann-Kendall
- شبیهسازی مخزن و پارامترهای بهره برداری سد کلقان با استفاده از مدل Hec-ResSim
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک غیر سرطانی فلس جیوه ناشی از مصرف کنسرو تن ماهی زرد باله (گیدر)
- تحلیلی بر شاخص های سلامت خاک راهی به سوی کشاورزی پایدار
- تغییرات اقلیمی حوضه آبریز دجله و فرات با استفاده از داده های ماهواره دانشگاه آیداهو آمریکا در سامانه گوگل ارث انجین (2010-2020)
- مدیریت سیلاب در رودخانه با استفاده از روش های سازه ای و غیر سازه ای
- تاثیز استفاده از لجن فعال و نشاسته کاتیونی بز ویژگی های فیزیکی و مقاومتی کاغذ حاصل از الیاف روزنامه بازیافتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.