بررسی جامعه شناختی توسعه گردشگری وموانع آن در استان گیلان

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 930

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

BASTAN01_039

تاریخ نمایه سازی: 1 آذر 1394

چکیده مقاله:

امروزه صنعت جهانگردی به عنوان بزرگترین و متنوع ترین صنعت در دنیا به حساب می آید.کشور جمهوری اسلامی ایران با توجه به این که در ردیف ده کشور اول دنیا از نظر وجود جاذبه های گردشگری قرار دارد،ولی از نظر جذب توریسم و گردشگر،نه تنها در بین کشورهای دنیا بلکه در بین کشورهای خاورمیانه هم جایگاه ندارد. صنعت گردشگری با همراهی بخش خصوصی می تواند تاثیر مثبتی بر رشد اقتصاد داشته باشد. گردشگری موضوعی با سابقه تاریخی طولانی در جوامع از جمله جامعه ما محسوب میشود.مساله اصلی دراین پژوهش بیان ارزش گردشگری و موانع ان می باشد.روش مورد استفاده در نگارش مقاله اسنادی وکتابخانه ای وبر اساس مشاهده اماکن است.یافته اصلی این مقاله ان است که استان گیلان میتواند مرکزگردشگری مهمی باشد و از این طریق پیشرفت نماید.گیلان علی رغم داشتن جاذبه های گردشگری سالها است که از این نعمت محروم مانده و دراین رابطه متحمل زیان های جبران ناپذیری شده است.هدف از این پژوهش ،شناسایی پتانسیل هایی از استان گیلان است که میتوان ان را به عنوان یکی ازجایگاههای گردشگری در سطح کشور مطرح کرد.همچنین غرض ان است که موانع موجود در جذب گردشگرها و توسعه گردشگری در سطح این استان نیز مورد شناسایی قرار گیرد،ازجمله پتانسیل های قابل ذکر برای گردشگری در سطح استان جلگه باریک وممتد ساحل خزر،اب و هوای معتدل،جاذبه های طبیعی، تاریخی،فرهنگی،مذهبی وزیارتی بوده.از جمله موانع در مسیر گردشگری در سطح استان کمبود ونبود تسهیلات مناسب و مطلوب میباشد

نویسندگان

سیدرحمت مظفری

مدرس دانشگاه گیلان و هیئت علمی دانشگاه افسری امام علی(ع)

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • _ ارمکی، تقی، 386 1، جامعه شناسی توسعه، تهران، نشرعلم ...
  • -2زکیا، مصطفی، 383 1، توسعه روستایی با تاکیدبر جامعه روستایی، ...
  • نمایش کامل مراجع