سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: SENACONF02_135
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 439
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی انواع الگوریتم های مدل سازی ترتیبی برای تجسم حملات سایبری
چکیده مقاله:
سیستم تشخیص نفوذ به یک جز جدایی ناپذیر در زمینه امنیت شبکه تبدیل شده است. برای افزایش آگاهی وضعیتی تحلیل گران شبکه از تکنیک های مدل سازی ترتیبی برای تجسم حملات آینده استفاده شده است. در واقعیت IDS همه ی هشدارها را درست تشخیص نمی دهد بعضی IDS ها یک سری از هشدارها را از دست می دهند. تشخیص های از دست رفته می تواند تاثیر منفی روی مدل پیش بینی بگذرد که منجر به تخمین نادرست می شود. این تحقیق به بررسی انواع مدل سازی ترتیبی می پردازد سرانجام به مقایسه آنها می پردازد.
کلیدواژه ها:
مدل سازي ترتيبي ، IDS ، تجسم حملات
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/399625/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شامی، مهین و جبار رشیدی، علی و داداش تبار، کوروش،1394،بررسی انواع الگوریتم های مدل سازی ترتیبی برای تجسم حملات سایبری،دومین کنگره سراسری فناوریهای نوین ایران با هدف دستیابی به توسعه پایدار،تهران،،،https://civilica.com/doc/399625
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، شامی، مهین؛ علی جبار رشیدی و کوروش داداش تبار)
برای بار دوم به بعد: (1394، شامی؛ جبار رشیدی و داداش تبار)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.