مدیریت روسازی در سطح شبکه با MICRO PAVER

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس مهندسی حمل و نقل و ترافیک ایران
  • کد COI اختصاصی: TTC08_043
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 4061
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

دانیال معظمی

کارشناس ارشد عمران - برنامه ریزی حمل و نقل، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد،

چکیده

هدف اصلی در سیستم های مدیریت روسازی، تشخص زمان و روش بهینه تعمیر و نگهداری، با در نظر گرفتن شرایط و امکانات موجود است. یک روش سیستماتیک مناسب به کمک ارزیابی عمیق از وضعیت فعلی روسازی و پیش بینی وضعیت آن در اینده امکان انتخاب اقتصادی ترین استراتژی ترمیم و نگهداری (بهترین گزینه و مناسب ترین زمان اجرا) را فراهم می اورد. در واقع یک سیستم مدیریت و تعمیر خوب باید بداند چه موقع، کجا و چگونه رسیدگی انجام شود تا امکان تصمیم گیری مناسب نسبت به تعمیر و نگهداری و یا نوسازی را فراهم آورده و با صرف کمترین هزینه بیشترین عایدی را نتیجه دهد. در این مقاله سیستم Micro PAVER که کاملترین نرم افزار مدیریت روسازی محسوب می شود. بکار گرفته شده و با ارزیابی وضعیت روسازی، اعمال سناریوهای مختلف (تحلیل با بودجه نامحدود، تحلیل با بودجه سالیانه، حفظ حداقل شرایط، پیامد ترمیم و نگهداری موضعی) و روشهای اجرایی تعمیر، امکان مدیریت وضعیت روسازی در سطح شبکه فراهم گردید. پژوهش حاضر چالشی است که برای پاسخ به این سوال که آیا با توان علمی موجوددر کشور می توان یک سیستم مدیریت نگهداری با قابلیتهای ارزیابی، انتخاب قطعات مناسب و اولویت بندی عملیات به صورت اجرایی ایجادنمود. به این منظور نمونه ای از سیستم مدیریت نگهداری در شبکه معابر منطقه 6 شهرداری تهران طراحی و اجرا شد، این متدولوژی برای مدیریت 131 مقطع بکار گرفته شد. این 131 مقطع ارزیابی شد و قطعات اولویت دار در هر سناریو مشخص شده و علمیات تعمیر به صورت اجرایی پیشنهاد گردید.

کلیدواژه ها

نرم افزار مدیریت روسازی ، ارزیابی وضعیت روسازی ، مدیریت تعمیر و نگهداری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.