استفاده از آنالیز غیر مخرب مغناطیسی سیگنال های بارک هاوزن در تعیین عمق کربن زدایی شده فولاد های ساده کربنی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 913
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
TEDECE01_495
تاریخ نمایه سازی: 30 آبان 1394
چکیده مقاله:
امروزه استفاده از روش های غیر مخرب بدلیل تکرارپذیری و دقت بالایشان، جایگزین مناسبی برای روش های وقت گیر و هزینه بر مخربی همچون سختی سنجی و متالوگرافی هستند. اساس آنالیز سیگنال بارک هازون که شاخه ی بسیار مدرنی از بررسی های غیرمخرب می باشد، حرکت و چرخش دیواره ی حوزه های مغناطیسی در مواد فرو مغناطیس است. در ساختارهای متفاوت میکروسکوپی به دلیل تفاوت خواص مغناطیسی، رفتار ماده در هنگام مغناطیس شدن متفاوت خواهد بود که با کمک این ویژگی، تفکیک ساختارهای گوناگون میکروسکوپی امکان پذیر خواهد بود. در این پژوهش ازآنالیز سیگنال های بارک هازون در پیش بینی عمق لایه دکربوره در فولادCK45 استفاده شده است. تغییر در زمان نگهداری نمونه در دمای آستنیته که موجب تغییر لایه کربن زدایی شده در سطح میشود باعث تغییرات در پارامترهای مربوط به سیگنال های بارک هاوزن ارتفاع، موقعیت و پهنای پیک می گردد. بررسی نتایج نشان داد که ارتباط بسیار خوبی بین خروجی های دستگاه سیگنال بارک هاوزن و نتایج سختی سنجی و متالوگرافی برقرار است. بنابراین می توان از دستگاه بارک هاوزن برای پیش بینی عمق کربن زدایی شده در قطعات فولادی استفاده کرد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سارا فلاحت
گروه مهندسی مواد و متالورژی، دانشکده مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد
مهرداد کاشفی
گروه مهندسی مواد و متالورژی، دانشکده مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد
صادق قانعی
گروه مهندسی مواد و متالورژی، دانشکده مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :