سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: TGES03_105
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 417
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله گردشگری و منطقه آزاد چابهار
چکیده مقاله:
گردشگری امروزه یکی ازبزرگترین منابع اقتصادی و درامدزای برخی ازکشورهای توسعه یافته می باشد این فعالیت یکی ازاهرم های توسعه پایدار است منطقه ساحلی چابهار به دلیل دارا بودن منابع غنی طبیعی و فرهنگی یکی ازمقاصد مههم گردشگری می باشد یکی ازبهترین پیشنهادات برای گذراندن اوقات فراغت گردش و مسافرت به مناطقی بود که جاذبه های متنوعی ازجمله طبیعی تاریخی شهری مذهبی و فرهنگی داشت کشورایران با داشتن مرزطولانی باکشورهای زیادی درمنطقه ارتباط دارد هریک ازاین شهرهای مرزی میتوانند به گونه های مختلف موجب سرازیرشدن درامد ازطریق جذب گردشگران به کشورشوند حضورگردشگران داخلی و توریست های خارجی همچنین موجب تبادل فرهنگ و اندیشه بین افراد جامعه خواهد بود مناطق ازادیکی ازمقاصد مهم گردشگری می باشد و باید بسترسازی مناسب برای جذب گردشگر فراهم گردد دربیشترمواقع گردشگری به عنوان وسیله ای برای توسعه اقتصادی درمناطق مرزی و دیگرمکان های حاشیه ای مدنظر بوده است دراین مقاله سعی شده تا ضمن ارایه تعریفی واضح و روشن ازمناطق زاد و معرفی جاذبه های گردشگری منطقه چابهار به ارایه راهکارهایی جهت بهبود شرایط گردشگری درمنطقه آزادچابهار شد
کلیدواژه ها:
مناطق آزاد ، گردشگري ، شهرهاي مرزي ، توسعه ، چابهار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/395868/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ریکی، علی و ریکی، جواد،1394،گردشگری و منطقه آزاد چابهار،سومین همایش ملی گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پایدار،همدان،،،https://civilica.com/doc/395868
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، ریکی، علی؛ جواد ریکی)
برای بار دوم به بعد: (1394، ریکی؛ ریکی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه راه حل های مناسب جهت بهبود و توسعه صنعت گردشگری در منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار ومقایسه ی آن با منطقه آزاد جبل علی (دبی)
- ارزیابی و سطح بندی جاذبه های اکوتوریسمی در ارتباط با توسعه گردشگری شهرستان چابهار و کنارک
- ارزیابی نقاط قوت سیاستهای تشویقی دولت در نوسازی مساکن بافت فرسوده مطالعه موردی: شهر یزد
- بررسی عوامل موثر بر جذب و مدت ماندگاری گردشگر در شهر چابهار
- بررسی پراکندگی فضای سبز در مناطق 8 گانه شهر اهواز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی نقش دیجیتال مارکتینگ و رسانه های مجازی در توسعه و بهبود مشاغل گردشگری
- بررسی پتانسیل گرشگری غذایی بومی و سنتی و تاثیر آن در توسعه ی کارآفرینی و گردشگری ایران
- توسعه ملی جمهوری اسلامی ایران با تبیین بازتاب های موقعیت ژئوپلیتیکی
- گردشگری دینی و مذهبی
- نقش عوامل ژئومورفولوژیک در توسعه فیزیکی شهر بیجار با تاکید بر برنامه ریزی محیطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.