تاثیر روش بحث گروهی بر نوع نگرش دانش آموزان نسبت به موضوعات درسی مطالعات اجتماعی و سازگاری اجتماعی دانش آموزان دختر پایه چهارم ابتدایی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,322
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
EPSCONF02_0694
تاریخ نمایه سازی: 30 آبان 1394
چکیده مقاله:
این پژوهش با هدف تاثیر روش تدریس بحث گروهی بر نوع نگرش دانش آموزان نسبت به موضوعات درسی مطالعات اجتماعی وسازگاری اجتماعی دانش آموزان دختر پایه چهارم از طریق شبه آزمایشی به انجام رسیده است. جامعه آماری کلیه دانش آموزان دخترپایه چهارم شهرستان خواف در سال تحصیلی 94-93 بود. با استفاده از نمونه گیری تصادفی خوشه ای تعداد 30 دانش آموز از بینآنان انتخاب و در دو گروه آزمایش و کنترل (هر گروه 15 نفر) گمارده شدند. گردآوری دادهها با استفاده از پرسشنامه نگرش سنجتحصیلی و سازگاری اجتماعی صورت گرفته است. در این پژوهش پایایی پرسشنامه نگرش سنج تحصیلی که با استفاده از آلفای کرانباخ0/72 گزارش شد و پایایی آزمون سازگاری اجتماعی با تاکید بر همسانی درونی برای کل آزمون با استفاده از آلفای کرنباخ آن 0/78 گزارششده. از تحلیل کوواریانس برای تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شد. نتایج نشان داد که تاثیر روش بحث گروهی بر نگرش دانش آموزاننسبت به موضوعات درسی مطالعات اجتماعی و سازگاری اجتماعی دانش آموزان معنادار است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
عبدالله سمیعی
آموزش وپرورش خواف
شهناز یوسفی سنگانی
آموزش وپرورش خواف
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :