سال انتشار: 1383
محل انتشار:
اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 345_9803177757
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,319
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی خصوصیات اصطکاکی مخلوط های آسفالتی حاوی سرباره متخلخل کوره بلند
چکیده مقاله:
سرباره کوره بلند یک نوع محصول فرعی است که در جریان ساخت آهـن خام از کوره بلند بدست میآید. سرباره کوره بلند با توجه به نحوه عمل آوری به انواع مختلفی تقسیم میشود، سرباره متخلخل کوره بلند در حقیقت یک نوع سرباره کوره بلند است که بوسیله کنترل فرایند سرد نمودن سرباره مذاب کوره بلند توسط آب یا به همراه عوامل دیگر، همچون بخار و هوای فشرده بوجود میآیند و اغلب در حجمهای وسیع در کنار کارخانههای ذوب آهن دپو میشوند. لذا فضای زیادی از زمینهای مجاور کارخانه را اشغال میکنند. از اینرو استفاده مجدد از آنها از جایگاه خاصی برخوردار است. از سرباره متخلخل کوره بلند بدلیل داشتن خصوصیات اصطکاکی مناسب، میتوان در مخلوطهای آسفالتی استفاده کرد. در این پژوهش از درصدهای مختلف سرباره متخلخل کوره بلند برای بهبود خصوصیات اصطکاکی استفاده شد. نتایج این پژوهش، که در آزمایشگاه آسفالت دانشگاه صنعتی شریف انجام شد، با انجام آزمایشهای مختلف بر اساس استاندارد ASTM و AASHTO روی نمونههای آسفالتی ساخته شده از این سنگدانهها حاصل شده است
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 345_9803177757 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/394/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:طباطبائی، نادر و اسماعیلی کلالق، اصغر،1383،بررسی خصوصیات اصطکاکی مخلوط های آسفالتی حاوی سرباره متخلخل کوره بلند،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/394
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، طباطبائی، نادر؛ اصغر اسماعیلی کلالق)
برای بار دوم به بعد: (1383، طباطبائی؛ اسماعیلی کلالق)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- ارزیابی آزمایشگاهی مخلوطهای آسفالتی ساخته شده از سرباره کلوخه ای [مقاله کنفرانسی]
- ASTM, Road and Paving Materials, Pavement Management Technologies, Annual Book ...
- American Association of State Highway and Tran sportation Officials, AASHTO ...
- Cheryl Solomon, Slag-Iron and Steel, WWW. minerals _ usgs _ ...
- Asphalt Institute, Mix Design Methods for Asphualt Concrete, Manual Series ...
- Instructions For Using The Portable Skid Resistance Tester, Road Note ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربرد سرباره کلوخه ای کوره بلند در مخلوطهای آسفالت متخلخل
- بررسی تاثیر دانه بندی و درصد قیر بر مشخصات فنی آسفالت متخلخل
- ارزیابی آزمایشگاهی مخلوطهای آسفالتی ساخته شده از سرباره کلوخه ای
- اثر باد و فرسایش بر خط آهن مسیر سرخس- مشهد (ایستگاه گنبدلی)
- بررسی آزمایشگاهی لایه ی بالاست مسلح شده با ژئوگرید تحت بارگذاری تناوبی در شرایط آلودگی خطوط راه آهن با ماسه بادی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.