سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: WATERJDH01_032
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 685
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله روشهای کاربردی برای تامین آب شرب در شرایط بحران و اضطرار
چکیده مقاله:
اهمیت آب و انتقال بیماری توسط آن از زمانهای بسیار دور شناخته شده است .یکی از ملزومات حیات بشری چه در زمان آرامش وچه در زمان بحران نوشیدن آب سالم می باشد. نوشیدن آب سالم و عاری از میکروبهای بیماریزا نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای منتقله از طریق آب مانند انواع اسهال های حادو مزمن و ....دارد. پاتوژن های منتقله آبی بسیار زیاد بوده وشامل باکتری ها، ویروس ها، تک یاختگان وکرم های انگلی می باشند. هر چند اکثرعفونتهای روده ای احتمالا از راه موادغذایی منتقل می شوند با این حال بیشتر ارگانیسم هایی که باعث اسهال های حادو مزمن در افراد می شوند می توانند از آب ناشی شوند.تامین آب کافی و تصفیه آب در شرایط اضطراری و کنترل و نظارت بر کیفیت آب، از اهمیت خاصی برخوردار است. سازمان ملل توصیه می نماید که به ازای هر نفر 50-20 لیتر آب سالم شیرین در روز برای تامین نیازهای اساسی انسان مثل نوشیدن، پخت غذا و نظافت لازم است که 4-2 لیتر در روز آن برای شرب کافی است و باید از منابع آب با بهترین کیفیت تامین شود. مقدار حداقل مصرف آب شرب در اولین روز بعد از وقوع شرایط اضطراری برای زنده ماندن در یک شرایط معتدل آب و هوائی و کوهستانی یک لیتر در روز و برای زنده ماندن در شرایط گرم و خشک 3 لیتر در روز و در کل 4-3 لیتر در روز به عنوان یک رهنمود ارائه شده است.در این مقاله مروری ، روشهای اجرایی وقابل کاربرد متناسب با تکنولوژی قابل دسترس برای تامین آب شرب جوامع کوچک مورد تحلیل و ارزیابی قرار گرفته است. لذا بر هرشخصی واجب است که با روشهای کاربردی و ساده تصفیه و ضد عفونی آب از قبل آشنا باشد و از آن استفاده نماید.
کلیدواژه ها:
بحران، تصفیه آب، نی حیات، مواد شیمیایی، جوشاندن، تقطیر، فیلتراسیون، گندزدایی خورشیدی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/393416/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کشاورز، رحیم و علی پور، ولی و دیندارلو، کاووس و صفاتیان، مهدی،1393،روشهای کاربردی برای تامین آب شرب در شرایط بحران و اضطرار،نخستین همایش منطقه ای دریا،توسعه و منابع آب مناطق ساحلی خلیج فارس،بندرعباس،،،https://civilica.com/doc/393416
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، کشاورز، رحیم؛ ولی علی پور و کاووس دیندارلو و مهدی صفاتیان)
برای بار دوم به بعد: (1393، کشاورز؛ علی پور و دیندارلو و صفاتیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- رابطه پارامترهای هواشناسی و عناصر Ca ، Mg ، Fe و Mn در گرد و غبار شهر سنندج در غرب ایران
- کاربرد روشهای تصمیم گیری چند معیاره در مدیریت یکپارچه منابع آب غرب دریاچه ارومیه
- چالشهای تامین آب آشامیدنی در روستاهای زلزله زده هریس، اهر و ورزقان در سال 1391
- بررسی حضورآلاینده های نوظهوردرمنابع آبی و نقش رویکرد جدید WSP درمدیریت کیفی آب
- بررسی کیفیت فیزیکوشیمیایی منابع آب آشامیدنی شهری و روستایی شهرستان نور در سال 1390
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی خصوصیات زیستی ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)
- بررسی مدل مناسب بندر خشک برای بندر خرمشهر
- بررسی پاسخ دینامیکی در سیستم مهاربندی ترمینال نفتی CASALM درمقایسه با ترمینالهای نفتی SALM و CALM
- تشخیص سریع و در محل فساد ماهی ها با استفاده از سنسور رنگ سنجی
- اقتصاد دریا محور و توسعه آن با توجه به حمل و نقل دریایی و مناطق آزادتجاری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.