بررسی رابطه بازاریابی رابطه مند با اخلاق و عملکرد سازمانی فروشگاههای زنجیره ای اتکادر استان خوزستان
محل انتشار: کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 715
فایل این مقاله در 29 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MOCONF01_1097
تاریخ نمایه سازی: 29 آبان 1394
چکیده مقاله:
رفتار آدمی به گونه ای نامشهود تاثیر شگرفی بر معادلات گوناگون سازمانی و ملی و در گستره ای وسیع تر جهانی گذاشته و بشر امروزی معیارهای اخلاقی متفاوت تری نسبت به گذشته برگزیده و رفتارهای ویژه ای به حسب آن از خود بروز میدهد.به بیانی میتوان اذعان نمود که رفتار آدمی از متغیرهای اساسی دنیانی کنونی است که قادر است بنوبه خود جوامع را با مخاطرات وچالشها و یا فرصتها روبرو نماید. سازمان ها، یکی از مهمترین نهادهای اجتماعی دوران کنونی هستند که دامنه تأثیر آنها بر شئون مختلف زندگی انسان ها، بسیار گسترده است این نهادها، در متن محیط اجتماعی می رویند و می بالند و به همیندلیل، به عنوان سیستمی پیچیده، همواره در تعامل مستقیم با محیط درونی و بیرونی خود هستند. آنها از یک سو خواهان موفقیت، بقا و حرکت از وضع موجود به وضع مطلوب هستند و از سوی دیگر موفقیتشان مرهون نحوه برقراری ارتباط و تعامل درست با محیط است. موضوع اخلاق حرفه ای از همین تعامل سرچشمه می گیرد و ماهیت آن به چگونگی سامان دهی رفتار ارتباطی سازمان به عنوان شخصیتی حقوقی با محیط، بر می گردد. هدف اصلی این پژوهش بررسی رابطه بازاریابی رابطه مند با اخلاق و عملکرد سازمانی فروشگاههای زنجیره ای اتکا در استان خوزستان می باشد. جامعه آماری این پژوهش 145 نفر از کلیه کارکنان فروشگاههای زنجیره ای اتکا می باشند. از طریق سرشماری نمونه مورد نظر انتخاب شد. از طریق نمونه اولیه روایی و پایایی پرسشنامه تعیین شد. جهت جمع آوری داده ها پرسشنامه ای مشتمل بر 30 سوال تدارک دیده شد. پس از جمع آوری داده ها به تجزیه و تحلیل آنها پرداخته شد.این تحقیق 12 فرضیه را دنبال می کرد.که با استفاده از آزمون همبستگی پیرسون وجود رابطه بین آنها تائید شد و همه فرضیات مورد تائید قرار گرفتند.
کلیدواژه ها:
بازاریابی رابطه مند ، اخلاق کارکنان ، عملکرد سازمانی ، تعهد سازمانی ، اعتماد سازمانی ، ارتباط کارکنان ورضایت شغلی کارکنان
نویسندگان
سهراب زادمهر
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی واحد علوم و تحقیقات یاسوج
عبدالهادی درزیان عزیزی
عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات یاسوج، گروه مدیریت اجرایی، یاسوج، ایران.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :