بتن با ضریب هدایت الکتریکی بالا
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی سد و نیروگاههای برقابی
سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,039
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCHP02_286
تاریخ نمایه سازی: 26 مهر 1386
چکیده مقاله:
یکی از موضوعاتی که در کمتر از یک دهه اخیر 1999-2006) میلادی ) مورد توجه محققان و پژوهشگران کشورهای پیشرفته قرارگرفته، افزایش ضریب هدایت الکتریکی در بتن های سبک می باشد . امروزه بکارگیری گسترده این مبحث (ساخت بتن با ضریب هدایت الکتریکی بالا ) یکی از موضوعاتی است که در ساخت انواع سازه ها و اجرای پروژه های مختلف (نظیر : سدهای هیدرولیکی، پل های استراتژیک و با طول بالا، سازه های زیر آبی و انواع نیروگاههای حرارتی و اتمی و انواع سازه های نظامی ) نظر پژوهشگران و محققان را به خود جلب نموده است .
از طرفی باید بخاطر داشت که بازرسی، نگهداری و تعمیر انواع سازه های عظیم و حصول اطمینان از ایمنی آن ها در مقابل بارهای مختلف، تنش و کرنشهای موضعی و احتماع ایجاد ترک های میکروسکوپیک و خطرناک، علاوه بر اعمال هزینه های گزاف در برخی موارد، بازرسی را نیز غیرممکن (بسیار دشوار ) می نماید .
همچنین با ید به این نکته توجه نمود که بخش اعظم و حساس یک سد هیدرولیکی و نیروگاه آبی را تاسیسات مکانیکی و الکتریکی آن تشکیل می دهد، که حفاظت این تاسیسات در برابر انواع تهدیدات و خصوصا " امواج پرقدرت الکترومغناطیس امری ضروری و لازم است .
بر این اساس و با عنایت به توضیحات فوق در این مقاله سعی شده است که بخ شی از یک پژوهش در حال انجام و رو به اتمام درخصوص استفاده از بتن با ضریب هدایت الکتریکی بالا برای کاهش و حذف تهدیدات امواج الکترومغناطیس برعلیه انواع تاسیسات الکتریکی، الکترونیکی و مخابراتی پرداخته شود . این بتن پیش نهادی عاملی موثر در برابرحذف کامل این امواج تا محدوده مناسبی از پالس مکروویو ) )Microwave در مقابل تاسیسات الکترومکانیکی (E&M) می باشد . همانگونه که ذکر گردید این مقاله نتیج ه بخشی از مطالعه و پژوهشی است که بر روی ساختار 1 انواع بتن های موجود انجام شده است، در نهایا " منجر به ارائه طرح و ساختار پیشنهادی ساخت و تولید بتن سبک با هدایت الکتریکی بالا (رسانایی بالا ) شده است . البته نتایج نهایی این پژوهش پس از انجام کامل تحقیقات و تست های کامل آزمایشگاهی متعاقبا " ارائه و اعلام می گردد .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
یوسف ذوالفقاری کیان
دکتری کامپوزیت - شرکت مهندسی سپاسد