سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: MEFS01_099
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,256
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اقتصاد دیجیتالی و تجارت الکترونیک در ایران
چکیده مقاله:
در دهه های اخیر سازمان ها با شتاب فراوانی به سوی بهره گیری از فناوری ارتباطات و اطلاعات در زمینه های تجاری و بازرگانی گرایش پیدا کرده اند. تجارت الکترونیکی به عنوان یکی از مظاهر واقعی کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات در اقتصاد و یا یکی از از آثار اقتصاد دانش محور است. تجارت الکترونیک از جمله فرآیندهای جامعه اطلاعاتی در دنیای امروز است که در سال های اخیر با حضور اینترنت در سطح بین المللی به سرعت گسترش یافته و مزایای مترتب بر آن به وضوح روز به روز در حال افزایش است تا جایی که کشورهای در حال توسعه به شدت به استفاده از آن ترغیب شده و هرکدام برنامه های خاصی را برای شروع، نهادینه کردن، گسترش و رشد تجارت الکترونیکی انتخاب کرده اند. لذا با توجه به اهمیت موضوع تجارت الکترونیک، این پژوهش در زمینه تجارت الکترونیک در ایران بحث می نماید.
کلیدواژه ها:
اقتصاد ديجيتالي، ايران، تجارت الكترونيكي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/390331/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:Eftekhari، Maryam و Nasirizadeh، Hamidreza،1394،اقتصاد دیجیتالی و تجارت الکترونیک در ایران،کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد و سامانه های مالی،،،https://civilica.com/doc/390331
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، Eftekhari، Maryam؛ Hamidreza Nasirizadeh)
برای بار دوم به بعد: (1394، Eftekhari؛ Nasirizadeh)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :نقد پژوهشگران در مورد مقاله اقتصاد دیجیتالی و تجارت الکترونیک در ایران
زینب اصغری (1397/08/22): در ادبیات موضوع ارجاعات به ایرانیها بود مشکل آن است که سرعت فاوا بسیار است و مقاله فاوا محور باید سعی کند ارجاعات به روزتری داشته باشد حتی اگر از غیرایرانی باشد. مثلا از گروه گارتنر برای سالهای اخیر ارجاع آورده می شد.
زینب اصغری (1397/08/22): در ادبیات موضوع ارجاعات به ایرانیها بود مشکل آن است که سرعت فاوا بسیار است و مقاله فاوا محور باید سعی کند ارجاعات به روزتری داشته باشد حتی اگر از غیرایرانی باشد. مثلا از گروه گارتنر برای سالهای اخیر ارجاع آورده می شد.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اقتصاد دیجیتالی و تجارت الکترونیک
- چهارچوبی برای بررسی برنامه های اینترنت اشیاء در مدل های کسب و کار
- نقش فناوری اطلاعات در توسعه فعالیت های اقتصادی
- مدل های کسب و کار اینترنت اشیاء
- اقتصاد دیجیتال و محیط کسب و کارمطالعه موردی ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی و مروری بر پژوهش های انتشار یافته با رویکرد پویایی شناسی سیستم ها در حوزه پزشکی و سلامت در ایران
- مالیات بر ارزش افزوده
- بررسی رابطه بین معنویت محیط شغلی و قصد کارکنان برای ماندگاری و ارائه خدمات با توجه به نقش میانجی درگیری کارکنان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی
- ارتباط بین رهبری تحول گرا و خلاقیت کارکنان (مروری بر ادبیات)
- بررسی تأثیر پیاده سازی حسابرسی مالیاتی مبتنی بر ریسک بر کارآیی حسابرسی در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهاءدار در تهران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.