تاثیر آموزش ضمن خدمت در بهره وری دبیران آموزش و پرورش اصفهان

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 659

فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICEMSS01_111

تاریخ نمایه سازی: 22 مهر 1394

چکیده مقاله:

آموزش ضمن خدمت یکی از مؤثرترین ابزارهای مدیران برای مقابله با تغییرات محیطی بوده و ضامن ارایه مناسب خدمات،بخصوص در سازمان های خدماتی و دولتی می باشد که چنانکه منظم و هدفمند و در راستای نیازهای واقعی کارکنان تدوین واجراء شود، نه تنها عملکرد کارکنان و سازمان را بالا می برد، بلکه بهبود مهارت های مدیران و افزایش رضایت کارکنان و ارباب رجوع را نیز در پی خواهد داشت. . هدف اصلی این پژوهش بررسی رابطه ی آموزش ضمن خدمت با مؤلفه های بهره وری دردبیران آموزش پرورش اصفهان می باشد در این پژوهش به بررسی و شناخت توانمند سازی پرداخته شده است. این پژوهش ازنوع پژوهشهای همبستگی- کاربردی بوده است . جامعه مورد پژوهش شامل دبیران آموزش و پرورش اصفهان می باشد به تعداد 450 نفر بوده است جامعه آماری شامل 450 نفر است . نمونه گیری به روش تصادفی طبقه بندی شده صورت گرفتهاست . جهت گردآوری داده ها از پرسشنامه محقق ساخته برای آموزش ضمن خدمت استفاده شده برای سنجش بهره وری کارکنان از پرسشسنامه بهره وری اساس شاخص 7گانه ی مدل گلد اسمیت استفاده شده است. و روایی آن از طریق روایی صوری به تایید متخصصین مرتبط رسید. پایایی پرسشنامه با استفاده از فرمول آلفای کرونباخ0/91 تعیین شد برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی نظیرجدول توزیع فراوانی(درصد)، میانگین و انحراف معیار و آمار استنباطی نظیر آزمون کلموگروف- اسمیرنوف، آزمون ضریب همبستگی پیرسون به کمک نرم افزارSPSSاستفاده شده است. نتایج پژوهش نشان می دهد بین تمامی مؤلفه های بهره وری با آموزش ضمن خدمت رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد. و لذا هیچکدام از فرضیه های پژوهش رد نگردیده اند. ضمنا یافته های پژوهش حاکی از آن است که مؤلفه های بهره وری از نظر اهمیت و تأثیرآن بر آموزش ضمن خدمت به این ترتیب اولویت بندی شدند که، شناخت شغلی رتبه ی اول را با میانگین1/62 به خود اختصاص داد، عوامل محیطی با میانگین رتبه ی3/04 در رده ی بعد، انگیزش کارکنان3/25 به عنوان مؤلفه ی سوم، اعتبار تصمیمات با میانگین3/71 در رده ی چهارم، ارزیابی کارکنان با میانگین4/31 در جای پنجم، توان کارکنان با میانگین 4/51 در جایگاه های بعدی قرار گرفتند و در آخرین مرتبه هم مؤلفه ی کمک به کارکنان با میانگین 5/28 نشست.

نویسندگان

حمیده موید فر

کارشناس ارشد حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه، کارشناس مالی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران

علی صفدریان

دانشجوی دکتری مدیریت دولتی (گرایش منابع انسانی)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، مرکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد سلامت، دانشگاه علوم پزشکی ا

مجید صفدریان

کارشناس ارشد مهندسی مالی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان، اصفهان، ایران.

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • رضایی، اکبر. ارزشیابی تاثیر دوره های آموزشی ضمن خدمت بر ...
  • کروبی، مهدی و متانی، مهرداد _ توانمندسازی منابع انسانی از ...
  • متانی، مهرداد، حسن زاده، رمضان ومتان، مجتبی. بررسی تاثیر آموزش ...
  • محمد نائینی، مژگان بررسی تاثیر آموزش های ضمن خدمت بر ...
  • Bloisi, W. (2007). _ Introduction to Human Resource Management", McGraw-Hil ...
  • Lai& Edith.(20 10).getting in step to improve the quality of ...
  • Reimers _ E. (2003).Teacher professional development :an international review of ...
  • Stronkhorst, R.(2006) Effects of In-Service ucation Lmproviny Science Teaching in ...
  • نمایش کامل مراجع