پیاده سازی مدارات منطقی توان پایین با بیان بروزترین تکنیک( GDI )و روش های رفع معایب آن
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,385
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ELEMECHCONF02_230
تاریخ نمایه سازی: 22 مهر 1394
چکیده مقاله:
امروزه در طراحی مدارات دیجیتال پارامترهایی مورد توجه طراحان VLSI است که عبارتند از: توان مصرفی پایین تر، فضای پیاده سازی کمتر و نیز کمتر شدن پیچیدگی طراحی. تکنیک های مختلفی طراحی و پیاده سازی شده است که در این مقاله به معرفی ومقایسه این مدل ها می پردازیم. تکنیک های ترانزیستور عبور( PT )، گیت انتقال( TG)، ورودی پخش شده گیت( GDI ،) GDIاصلاح شده( m-GDI ) و سوئینگ کامل در این مقاله بیان می گردند. تکنیک GDI جدیدترین تکنیک برای طراحی مدارات توان پایین است. این تکنیک در مقایسه با دیگر روش ها، توان مصرفی پایین تر دارد و تاخیر انتشار را کاهش می دهد. تکنیک GDI دارای معایبی مانند تخریب سوئینگ، پیچیدگی ساخت و اتصال بدنه است، که این محدودیت ها بوسیله تکنیکهای GDI اصلاح شده وسویینگ کامل مرتفع میگردد. در این مقاله برای نمونه گیت منطقی AND پیاده سازی شده و تکنیکهای مختلف از نظر تلفات توان،تاخیر و فضا با یکدیگر مقایسه میشوند.
کلیدواژه ها:
ترانزیستور عبور ، تکنیک منطقی ورودی پخش شده گیت سوئینگ کامل ، ورودی پخش شده گیت ، ورودیپخش شده گیت اصلاح شده ، گیت انتقال
نویسندگان
محمد ساعدی
دانشجوی کارشناسی ارشد الکترونیک دانشگاه آزاد یزد
طناز گراوندی
دانشجوی کارشناسی ارشد الکترونیک دانشگاه آزاد یزد
محمدامین مصلی نژاد
دانشجوی کارشناسی ارشد الکترونیک دانشگاه آزاد سپیدان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :