نقش فرهنگ در تغییر برنامه درسی
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 654
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
BIRJAND01_474
تاریخ نمایه سازی: 22 مهر 1394
چکیده مقاله:
تغییر به عنوان یک عمل اصلاحی باهدف بهبود دادن وبهبودیافتن اموردراینده انجام می گیرد وازاین رومستلزم نگاه دقیق وپیش بینانه به آینده می باشد. تغییر یااصلاح برنامه درسی به عنوان یکی اززمینه های جدیددرحوزه مطالعات برنامه ی درسی ازوقتی آغازشدکه کوشش هایی جهت ایجاد تحول درنظام های آموزشی ازطریق اجرای برنامه های درسی نو انجام گرفت( مهرمحمدی ، 1383) .سیلور والکساندر(1380) ضرورت واهمیت ایجادتغییر دربرنامه های اصلاحی برونردردهه ی 1970 رایادآوری نموده وتلاش وی برای جلب توجه دیگران به جای تاکید صرف برساختار دانش به مشکلات ضروری تر راباعنوان اصلاح دردرون تغییر نام نهاده اند. برنامه درسی باقرارگرفتن درمتن زندگی انسان، هم ازفرهنگ تاثیرمی پذیرد وهم بران تاثیرگذار است وازاین رواست که دارای ویژگی تغییرپذیری نیزمی باشد( ملکی ، 1388) . فرهنگ نیز به رغم داشتن تعاریف مشابه ، زمینه های متنوع وگوناگونی ازعمل راباعث می شود. هدف این نوشتار این است که به بررسی نقش فرهنگ به عنوان زمینه اصلی تغییر دربرنامه ی درسی ومفاهیم موجوددربرنامه درسی به عنوان سازه های اصلی این تغییر بپردازد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علیرضا هوشمند
کارشناس ارشد برنامه ریزی درسی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :