شاخص های آموزش نوشتن در برنامه درسی زبان فارسی دوره متوسطه ایران
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 742
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
BIRJAND01_347
تاریخ نمایه سازی: 22 مهر 1394
چکیده مقاله:
پایه واساس نوشتن تولیدایده ها وتبدیل آن ها به واژه های نوشتاری است. مهارت نوشتن طی دومرحله کسب می شود: نوشتن ابتدایی( املاء) ونوشتن خلاقانه (انشاء) وکسب هردومرحله مستلزم آوزش آگاهانه درپایه ی مختلف تحصیلی است. درشرایط کنونی، کتاب های درسی بیشترباتوجه به ذوق وتجربه فردی مولفان تالیف می شودو آن ها اطلاعات دقیق وروزآمدی دراین زمینه دراختیارندارند.شاهد این ادعا فقدان هدف های آموزش مهارت نوشتن در برنامه درسی زبان فارسی به صورتدی سطح بندی شده است. ازطرفی، درباره آموزش مهارتهای زبان فارسی درایران تحقیقات چندانی انجام نشده ومعدودی تحقیقات انجام شده (طیبی، 1385،عصاره، 1382، قاسم پور،1383، نعمت زاده ، 1384، ووزیرنیا، 1384) نیزشاخص آموزش مهارت نوشتن موردتوجه قرارنگرفت وتنها به ذکرنقاط قوت وضعف برنامه های درسی ویژه آموزش زبان فارسی بدون داشتن شاخص ومبنای نظری روشن اکتفا شده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مریم دانای طوس
دانشگاه گیلان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :