واکاوی تطبیقی اسناد چشم اندازآموزش زبان انگلیسی در مدارس شش کشور منطقه رویکردها وچالش ها
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 452
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
BIRJAND01_023
تاریخ نمایه سازی: 22 مهر 1394
چکیده مقاله:
امروزه وزارتخانه های آموزش وپرورش در کشورهای مختلف می کوشند با تغییر برنامه های درسی مدارس این برنامه ها را با تحولات روز جهان همگام سازند (علوی مقدم وخیر آبادی 12:1392) دراین میان بهبود شیوه های آموزش زبان انگلیسی به عنوان زبان نخست سیاست دانش تجارت وجهانگردی در اولویت برنامه های آموزشی دولت ها قرار گرفته است در ایران نیز مطالعات زیادی در زمینه کاستی های نظام آموزشی زبان وسند تحول نظام آموزش کشور انجام شده است ( کلانتری وغلامی 1392 کرمی وهمکاران 1391) هدف این پژوهش تطبیقی واکاوی اهداف ورویکردهای اساسی نهادهای متصدی تدوین برنامه های آموزش مدارس در کشورهای منطقه در زمینه تحول نظام آموزشی زبان انگلیسی در این کشورهاست پرسش اساسی این پژوهش این است که کشورهای منطقه به دنبال ایجاد چه تحولاتی در نظام آموزش زبان انگلیسی درمدارس خود هستند ؟ این کشورها چه اهداف عمده ای را از تحول نظام آموزش زبان انگلیسی دنبال می کنند ورویکردهای سیاسی ، اقتصادی ، فرهنگی واعتقادی آنها چه تاثیری برجهت گیری های آموزشی آنان داشته است .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علیرضا جمالی منش
عضو هیات علمی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار
مسلم فتح اللهی
عضو هیات علمی دانشگاه زابل
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :