سال انتشار: 1394
محل انتشار:
دومین کنفرانس ملی توسعه علوم مهندسی
کد COI مقاله: AIHE09_003
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 416
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله کارکرد مقایسه کننده ها به همراه سیستم تزریق جریان هارمونیک سوم درروش مدولاسیون عرض پالس به منظور کنترل دور موتورهای القایی
چکیده مقاله:
در این مقاله به بررسی روش مدولاسیون عرض پالس متشکل از مقایسه کننده و سیستم تزریق هارمونیک سوم در کنترل دور موتور های القایی رتور قفسی به منظور کاهش سطح هارمونیک های خروجی می پردازیم.ابتدا با طرح کنترل دور حاوی ارتباط جریان مستقیم به طرح اجمالی مدولاسیون عرض پالس پرداخته و کارکرد مقایسه کننده و تاثیرات آن را در هارمونیک ولتاژ خروجی این اینورتر ها بررسی می کنیمدر ادامه با ارایه روش جریان هارمونیک سوم تزریقی به دنبال بهبود عملکرد سیستم کنترل دور موتور القایی با مدولاسیون عرض پالس می باشیم. تاثیرات بکارگیری مقایسه کننده ها وبررسی میزان هارمونیک های خروجی در matlab/simulink شبیه سازی شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا AIHE09_003 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/385899/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدقلی بیگی، علیرضا و اشکواری، رضا،1394،کارکرد مقایسه کننده ها به همراه سیستم تزریق جریان هارمونیک سوم درروش مدولاسیون عرض پالس به منظور کنترل دور موتورهای القایی،دومین کنفرانس ملی توسعه علوم مهندسی،تنکابن،https://civilica.com/doc/385899
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، محمدقلی بیگی، علیرضا؛ رضا اشکواری)
برای بار دوم به بعد: (1394، محمدقلی بیگی؛ اشکواری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- chapman G, Electeric Machinery Fundamentals MD ay ani , Melborn, ...
- A. KVaishna vi, over-voltage of IGBT Beasd PWM inverter fed ...
- El H _ ary, Principles of Electrical Machines With Power ...
- Sen Chandra, Principles of Electrical Machines & Power Electronic, M ...
- Bob Hughes, challenges and solutions of protecting ASD Motors, IEEE ...
- _ _ induction motor drives , IET9th, 2010 ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مهندسی خلاقیت بیونیکی و تحقیق و توسعه
- سنگ مصنوعی و تکنولوژی ساخت آن
- طراحی خطوط انتقال نفت و گاز فراساحل در بخش نزدیک به ساحل
- معرفی الگوریتمی بر پایه تکرار جهت شناسایی موقعیت مرز سوپرکویتی در جریان متقارن محوری
- مدل SPR جهت استقرار ارگونومی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.