سال انتشار: 1394
محل انتشار: اولین همایش ملی گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پاک
کد COI مقاله: NTGCE01_266
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 382
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش سازمان های مردم نهاد در توسعه پایدار گردشگری
چکیده مقاله:
نقش اساسی سازمان های مردم نهاددر جریان کمک به توسعه، ایجاد ظرفیت اجتماعی در مراحل برنامه ریزی و سازماندهی فعالیت های توسعه است. سازمان های مردم نهاد، گروه های کوچکی هستند (متشکل از افراد علاقه مند به رفع یک معضل در جامعه) که برای تحقق هدف خود به صورت داوطلبانه در یک ساختار قانونی و منسجم به صورت غیردولتی، غیرسیاسی، غیرانتفاعی و غیرتجاری به فعالیت های خیریه می پردازند. سازمان های مردم نهاد به عنوان جوامعی که از همسویی اهداف و نگه بخشی از افراد جامعه و همچنین مشارکت مردم با یکدیگر برای تحقق یک هدف مشترک تشکیل می شوند می توانند نقش مهمی در توسعه ایفا کنند. یکی از کارکردهای مؤثر و مشخص سازمان های مردم نهاد، حد واسط بودن بین دولت و جامعه است. کسب اطلاعات از دولت و انتقال آن به شاخه های خود یا گردآوری اطلاعات در حوزه فعالیت و ارائه آن به دولت می تواند به صورت یک تعامل دوسویه و کارکردهای اساسی یک سازمان مردم نهاد در توسعه فرهنگی و اجتماعی محسوب شود. همچنین سازمان های غیردولتی در توسعه گردشگری نقش به سزایی دارند نگارنده بر آن است که در این پژوهش جایگاه تشکل های غیردولتی را در ارتقاء جذف گردشگران و راه اندازی پروژه های گردشگری مورد بررسی قرار دهد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/384899/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:موسوی، سیده رویا و اسلامیه همدانی، امیر و علیدوست، نازله و نیک بخش شرفشاده، علی،1394،نقش سازمان های مردم نهاد در توسعه پایدار گردشگری،اولین همایش ملی گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پاک،همدان،،،https://civilica.com/doc/384899
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، موسوی، سیده رویا؛ امیر اسلامیه همدانی و نازله علیدوست و علی نیک بخش شرفشاده)
برای بار دوم به بعد: (1394، موسوی؛ اسلامیه همدانی و علیدوست و نیک بخش شرفشاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر شناسایی و مدیریت ذینفعان در مدیریت بهینه تغییرات به منظور پیادهسازی پروژههایERP
- صنعتی سازی سیستم ساختمانی سنتی با مصالح و روش های نوین ساخت بر افزایش بهره وری مصالح نمونه مورد بررسی: مصالح ساختمانهای مسکونی
- بررسی اثر مدیریت ذینفعان در مدیریت پروژه های عمرانی با رویکرد مهندسی ارزش
- روند تحول برنامه ریزی منطقه ای در ایران
- سازمان های مردم نهاد و توسعه گردشگری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی نقش دیجیتال مارکتینگ و رسانه های مجازی در توسعه و بهبود مشاغل گردشگری
- بررسی پتانسیل گرشگری غذایی بومی و سنتی و تاثیر آن در توسعه ی کارآفرینی و گردشگری ایران
- توسعه ملی جمهوری اسلامی ایران با تبیین بازتاب های موقعیت ژئوپلیتیکی
- گردشگری دینی و مذهبی
- نقش عوامل ژئومورفولوژیک در توسعه فیزیکی شهر بیجار با تاکید بر برنامه ریزی محیطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.