سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: AMSCONF02_270
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 995
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسائی و رتبه بندی عوامل موثر در کیفیت حسابرسی بر اساس دیدگاه حسابرسان مستقل و کارفرمایان
چکیده مقاله:
این تحقیق جهت بررسی استنباط از کیفیت حسابرسی در میان گروه های ذینفعان متفاوت انجام پذیرفته است. به نظر می رسد که هر یک از گروه ها ی ذینفع بر حسب نوع و میزان دخالتی مستقیمی که بر فرآیند حسابرسی دارند و نیز تأثیری که از نتیجه آن می پذیرند، تلقی های متفاوتی از عوامل موثر بر کیفیت حسابرسی دارند. بدین منظور ضمن توزیع پرسشنامه ای 23 سوالی بین یک نمونه 94 نفری ( متشکل از 47 نفر از نمایندگان حسابرسان و 47 نفر از نمایندگان کارفرمایان) نسبت به شناسایی شاخص های موثر بر کیفیت حسابرسی بر اساس دیدگاه حسابرسان مستقل و استفاده کنندگان خدمات حسابرسی اقدام گردید. این بیست و سه عامل در قالب دو بعد اصلی ، ویژگی های موسسه حسابرس، ویژگی های صاحب کار، طبقه بندی شدند. نتیجه نشان داد از دید هر دو گروه هر دو بعد اصلی بر کیفیت حسابرسی موثرند. پس از آن ضمن به کار گیری روش فرآیند تحلیل سلسله مراتبی( AHP) اقدام به محاسبه اوزان شاخص ها از دید هر دو گروه شد. نتیجه نشان داد هر کدام از هر دو گروه حسابرس و صاحب کار ، میزان اهمیت بیشتری برای ویژگی های گروه مقابل در کیفیت حسابرسی قائل بودند. گروه حسابرس ها برای ویژگی های کارفرمایان وزن بسیار بیشتری را قائل شده است تا برای ویژگی های حسابرسان و همچنین صاحب کاران کیفیت حسابرسی را بیشتر وابسته به ویژگی های حسابرس می دانند تا ویژگی های کارفرما
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا AMSCONF02_270 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/382018/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سنگانی، محمدحسین و حجی، ساناز و نونهال نهر، علی اکبر،1393،شناسائی و رتبه بندی عوامل موثر در کیفیت حسابرسی بر اساس دیدگاه حسابرسان مستقل و کارفرمایان،دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم مدیریت و حسابداری،تهران،https://civilica.com/doc/382018
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، سنگانی، محمدحسین؛ ساناز حجی و علی اکبر نونهال نهر)
برای بار دوم به بعد: (1393، سنگانی؛ حجی و نونهال نهر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر حق الزحمه حسابرسی بر کیفیت حسابرسی ( شواهدی از بورس اوراق بهادار تهران)
- بررسی قابلیت پیش بینی حق الزحمه و کیفیت حسابرسی توسط تعداد متخصصان حسابداری و غیرحسابداری
- بررسی عوامل موثر بر تجارت الکترونیک در شرکت های خرید فروش اینترنتی
- ارزیابی جامع کیفیت حسابرسی در ایران:فرصت های تحقیقاتی
- ضرورت و اهمیت تجارت الکترونیک و کسب و کارهای اینترنتی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مالیات بر ارزش افزوده در نرخ بازده دارایی ها
- بررسی رابطه بین دلبستگی شغلی و اثربخشی سازمانی در بین کارکنان بانک کشاورزی شهر کرمان
- بررسی ذهنیت کارکنان در مورد رضایت شغلی به کمک روش شناسی کیو
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.