سال انتشار: 1394
محل انتشار: بیستمین کنفرانس توزیع برق
کد COI مقاله: EPDC20_284
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 819
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بازآرایی شبکه توزیع در حضور تولیدات پراکنده با در نظر گرفتن عدم قطعیت ها
چکیده مقاله:
با پیشرفت های به عمل آمده در تکنولوژی پردازش داده و ارسال آن، علاقه ی شرکت های توزیع به استفاده از سیستم هایاتوماسیون توزیع افزایش یافته است. از سوی دیگر، استفاده از تولیدات پراکنده دارای عدم قطعیت، در شبکه توزیع افزایشچشمگیری پیدا نموده است. منابع تولیدات پراکنده مبتنی بر انرژی های نو همراه با عدم قطعیت، برنامه ریزی شبکه توزیع رادچار مشکل خواهند کرد. یکی از پارامترهای برنامه ریزی، بهره برداری از شبکه های توزیع موجود که می توان با عدم قطعیت هابرخورد کرد، استفاده از بازآرایی شبکه است، که شبکه باید بگونه ای تغییر پیدا کند که عدم قطعیت ناشی از تولیدات پراکندهلحاظ شود. در این مقاله، مسئله بازآرایی شبکه توزیع در حضور تولیدات پراکنده مورد ارزیابی قرار گرفته است. همچنین اثرعدم قطعیت مربوط به بارهای مصرفی، و نیز تولیدات پراکنده با استفاده از روش تولید سناریو درنظر گرفته شده است.علاوه براین مدلسازی بارهای وابسته به ولتاژ نیز انجام پذیرفته و با حالت توان ثابت مورد مقایسه قرار گرفته است. کاهشتلفات توان و بهبود پروفیل ولتاژ به عنوان توابع هدف در نظر گرفته شده اند. برای حل مسئله ی بهینه سازی از روش الگوریتمگروه ذرات (PSO)، به عنوان یکی از روشهای پرکاربرد و مناسب استفاده شده است. به منظور یافتن پاسخ های واقعی و دقیق،کلیه شبیه سازی ها در نرم افزار پیشرفته سیستم های قدرت DigSILENT انجام پذیرفته، و برای اجرای مسئله بهینه سازی اززبان برنامه نویسی DPL در این نرم افزار استفاده شده است. نتایج اجرای مدل و چارچوب پیشنهادی بر روی شبکه 84 باسهپیاده سازی گردیده است.
کلیدواژه ها:
بازآرايي، توليدات پراكنده، عدم قطعيت، روش توليد سناريو، تلفات، پروفيل ولتاژ
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/381709/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بغیری، سجاد و کی پور، رضا و محبوبی مقدم، اسماعیل،1394،بازآرایی شبکه توزیع در حضور تولیدات پراکنده با در نظر گرفتن عدم قطعیت ها،بیستمین کنفرانس توزیع برق،زاهدان،،،https://civilica.com/doc/381709
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، بغیری، سجاد؛ رضا کی پور و اسماعیل محبوبی مقدم)
برای بار دوم به بعد: (1394، بغیری؛ کی پور و محبوبی مقدم)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تشخیص و طبقه بندی بیماری پارکینسون از طریق سیگنال گفتار با استفاده از تکنیک های پردازش سیگنال: یک مرور سیستماتیک
- طراحی پارامترهای یک ارتز توانبخشی زانو با سیستم قفل کنترلی فعال
- مروری بر پارامترهای مکانیکی موثر در طراحی ارتز مچ پا
- به کارگیری عضلات مچ دست در طراحی بهینه ارتز و بازتوانی انگشتان دست
- مروری بر روش های تشخیص بیماری قلبی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.