سال انتشار: 1394
محل انتشار: بیستمین کنفرانس توزیع برق
کد COI مقاله: EPDC20_188
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 359
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کنترل بهینه فیلتر اکتیو در شبکه های توزیع بر مبنای آشکارسازی جریان راکتیو
چکیده مقاله:
پیشرفت فیلترهای پسیو اکتیو از یک سو و مسئله کیفیت توان و بازدهی بالا و همچنین هزینه پایین از جمله مسائل مهم وتأثیر گذاری است که با توجه به روند دقیق در برآورده سازی تعهدات کیفیت توان باید مورد توجه بیشتری قرار بگیرد. در اینمیان فیلترهای اکتیو شنت برای جبرانسازی هارمونیک های موجود در جریان ناشی از بارهای غیرخطی بسیار مناسبهستند. از سوی دیگر با توجه به ایجاد هارمونیک های سوئیچینگ که به جریان شبکه وارد میکنند نیاز به بهینه سازی نیزدارند. در این مقاله برای بهبود کیفیت توان در ولتاژهای متغیر و تغییرات بار غیر خطی فیلتر اکتیوی پیشنهاد شده است که بااستفاده از روش PSO جهت بهینه سازی قادر است هم هارمونیک های جریان را تا حد بالایی کاهش دهد و از این طریقTHD جریان نزول می کند و هم ضریب توان جریان بالایی ایجاد می کند. در کنار این دو مزیت میزان توان راکتیو ایجادشده نیز بسیار کاهش مییابد و در واقع به عنوان یکی از متغیرهای کاهش هزینه در مسئله بهینه سازی PSO محسوب میگردد. درستی روش پیشنهادی با استفاده از نرم افزار PSCAD/EMTDC تحقیق شده است.
کلیدواژه ها:
جبرانسازي چند منظوره و چند متغيره_ فيلتر اكتيو شنت_ كيفيت توان_ جريان راكتيو
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/381613/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمودآبادی، عباس و برکاتی، سیدمسعود،1394،کنترل بهینه فیلتر اکتیو در شبکه های توزیع بر مبنای آشکارسازی جریان راکتیو،بیستمین کنفرانس توزیع برق،زاهدان،،،https://civilica.com/doc/381613
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، محمودآبادی، عباس؛ سیدمسعود برکاتی)
برای بار دوم به بعد: (1394، محمودآبادی؛ برکاتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی سامانه شبکه های ارتباطی و برنامه ریزی ساختار شهر در بافت فرسوده
- بررسی میزان تأثیر فناوری اطلاعات در مواجهه با بحران کرونا ویروس
- Audio Summarization using PSO Algorithm
- عوامل موثر بر پیاده سازی موفق برنامه ریزی منابع سازمان((ERP
- مروری بر کاربردهای منطق فازی و تحقیقات انجام شده در باستان شناسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.