سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: TOROUD02_034
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 599
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله چشم انداز صنعت برق ایران با محوریت انرژی های نو و تجدید پذیر
چکیده مقاله:
با پیشرفت تکنولوژی و توسعه صنعتی در سطح دنیا، نیاز روزافزون انسان به برق و صنایع وابسته آن بیش از پیش نمود پیدا کرده است. امروزه برق در تمام زوایای زندگی اجتماعی و صنعتی نقش تعیین کننده ای دارد و از این رو پیش بینی آینده ای روشن و قابل اعتماد برای آن از اهمیت بالایی برخوردار است. زندگی بشر امروز نیازمند برق است، اما اگر همین تولید برق با روش های درست صورت نگیرد، می تواند زندگی بشر را به خطر بیندازد. هدف از این مقاله، ترسیم نقشه راهی برای صنعت برق ایران با محوریت انرژی های نو و تجدید پذیر است که در این مسیر از مطالعات و تجربیات کشورهای توسعه یافته در این زمینه بهره برداری شده است. مطالعات کشورهای توسعه یافته در زمینه انرژی های پاک، استفاده از تجربیات آن ها در گذشته و پیش بینی های صورت گرفته آن ها برای آینده، می تواند مسیر قابل اعتمادی را برای صنعت برق کشورمان فراهم سازد.
کلیدواژه ها:
انرژی های نو و تجدید پذیر، نقشه راه صنعت برق ایران، مطالعات کشورهای توسعه یافته
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/379170/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صمدی شادلو، میلاد و زاهدی، محبوبه،1394،چشم انداز صنعت برق ایران با محوریت انرژی های نو و تجدید پذیر،دومین کنفرانس اقتصاد و مدیریت کاربردی با رویکرد ملی،بابلسر،،،https://civilica.com/doc/379170
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، صمدی شادلو، میلاد؛ محبوبه زاهدی)
برای بار دوم به بعد: (1394، صمدی شادلو؛ زاهدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی روش محاسبه هزینه های راه اندازی و توقف واحدهای گازی و بخار درنیروگاه سیکل ترکیبی قم
- بررسی نقش انرژی های تجدید پذیر در کاهش تلفات شبکه توزیع نیروی برق
- ذخیره سازی انرژی الکتریکی در ابعاد وسیع به کمک هوای فشرده و مکان یابی ساخت آن در جنوب ایران
- بررسی تاثیر سرمایه انسانی سلامت بر رشد اقتصادی و تحلیل شاخص های اقتصاد سلامت در ایران و جهان
- بررسی پاکسازی خاک آلوده به مواد نفتی و اثر این آلایندهها بر خصوصیات خاک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر فناوری اطلاعات بر توسعه مهارت های اساسی کارآفرینی، فرصت ها و تهدیدها
- نقش مدیریت دانش بر تحقق اقتصاد سلامت محور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
- ارایه مدل بکارگیری فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک برای مدیریت COVID-19
- بررسی تاثیر هوشیاری کارآفرینانه و سنجش بهره وری سرمایه های انسانی بر عملکرد سازمانی با در نظر گرفتن نقش میانجی بهره گیری از قابلیتهای موجود در سازمان های دولتی شهرستان اردستان
- بررسی مبانی نظری مدل های ساخت و رابطه با برند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.