جنین شناسی از دیدگاه قرآن و علم بیوتکنولوژی

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,346

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NBCI08_0825

تاریخ نمایه سازی: 29 شهریور 1394

چکیده مقاله:

زمینه:قرآن ، یگانه راهنمای انسانیت خصوصیات اعجاب آمیزی دارد که تعدای از واقعیات علمی از جمله جنین شناسی را در 7100 سال پیش عنوان کرده که امروزه به حقایق آن پی می بریم . یافته ها: مراحل خلقت انسان:الف) نطفه :آب بی مقدار ، شامل اسپرم ، هورمونها و مواد قندی ب)علقه:لخته ی خون (روز 21 تا 75 جنینی) ج)مضعه: گوشت جویده ، شامل مضغه نامتمایز و متمایز د)تکوین استخوان و متعاقبا ماهیجه ها :در طول هفته 1 و 6 ه)نشات: دوران رشد و قابلیت زندگی که دست و پا و قلب و گوش و چشم در هفته 6 تا 72 دوران جنینی ، شکی میگیرد . و)نفخ روح: دورانی که خداوند در این مرحله با دمیدن روح ، جنین انسان را از حیوانات متمایز می کند . ی)حس بینایی و شنوایی» اولین حسی که در نمو جنین تکامل می یابد حس شنوایی است . جنین می تواند صداها را بعد از هفته 21 ام بشنود و متعاقب آن بعد از هفته 26 ام، شبکیه چشم به نور حساس می شود . بخصث و نتیجه گیری : بر خلاف آنچه که تصور می شود وجود حقایق علمی در قرآن کاملا با علوم زیستی انطباق دارد و قرآن از طریق آیه 790/ سوره 7 محققا در خلقت آسمان ها و زمین و رفت و آمد شب و روز دلایلی روشن برای خردممندان است ) این آیه همه بشریت را به تفکر در پدیده های جهان دعوت می کند . شواهد علمی قرآن به وضوح اثبات می کند که قرآن از جانب خداوند می باشد و یک کتاب علمی نیست بلکه کتاب نشانه ها و آیات است . این نشانه ها آدمی را بر آن می دارد تا هدف از خلقت خویش وهماهنگ زیستن با طبیعت را در یابد .

نویسندگان

احسان مرادی

دانشجوی کارشناسی ارشد علوم آزمایشگاهی ، دانشگاه علوم پزشکی ارتش، دانشکده پیراپزشکی ، تهران ، ایران

فاطمه مرادی

پژوهشگر اراک، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • هسنمین همابس ببو نکنولوزی جم‌هوری اسلامی ابران _ چهارمین همابس ...
  • _) Guyton&Hall, 1996, Tbbi Fizyoloji, Nobel T6p Kitabevleri, Istanbul, 9th ...
  • G.Flanagan, 199 6, Beginning Life, A Dorling Kindersley Book, Londra, ...
  • H. Von Ditfurth, 1 997 , Dinozorlar)n Sessiz Gecesi 2, ...
  • R. Dawkins, 1976The Selfish Gene, Oxford University Press, New York, ...
  • نمایش کامل مراجع