استخراج بهینه شده اسیدهای نوکلئیک با کیفیت بالا از بافتهای غنی از ترکیبات پلیفنولیک و پلی(Vitis vinifera L.) ساکاریدی انگور
محل انتشار: هفتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 486
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NBCI07_0832
تاریخ نمایه سازی: 29 شهریور 1394
چکیده مقاله:
جداسازی اسیدهای نوکلئیک با کیفیت بالا از بافتهای مختلف انگور (Vitis vinifera L.) به دلیل سطوح بالای ترکیبات پلی فنولیک، پلیساکاریدها و پروتئینها که در طول مراحل مختلف رشد و نمو حبه و برگ فراوان میباشند، اغلب مشکل است. این ترکیبات نه تنها عملکرد، بلکه کیفیت اسیدهای نوکلئیک استخراج شده را نیز کاهش میدهند. در این مطالعه، یک روش بهینه شده استخراج اسیدهای نوکلئیک بر اساس ستیلتریمتیلآمونیوم بروماید CTAB) شرح داده میشود که بطور موثری ترکیبات آلودهکننده را حذف نموده و موجب استخراج کارآمد اسیدهای نوکلئیک با کیفیت بالا از بافتهای مختلف انگور شامل حبه، برگ، و نتایج بدست آمده از ( A260/A و 280 A260/A دمبرگ، خوشه، ساقه، ریشه و دانه میشود. مقادیر اسپکتروفتومتری ژنومی استخراج DNA کل و RNA الکتروفورز اسیدهای نوکلئیک جداسازی شده روی ژل آگارز مطلوب بوده و میانگین عملکرد 22 ماکروگرم به ازای هر گرم وزن بافت تازه بود. اسیدهای /78-676/ 25 و 84 /12-665/ شده از بافتهای مختلف به ترتیب برابر 58 RT-PCR همسانه سازی و ،RT-PCR ،PCR ، نوکلئیک استخراجی با استفاده از روش حاضر، در واکنشهای نسخه برداری معکوس نیمه کمی با موفقیت مورد استفاده قرار گرفت.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
رضا حیدری جاپلقی
دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، قزوین، ایران
رحیم حداد
استادیاران گروه بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشکده فنی- مهندسی، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، قزوین، ایران.
قاسمعلی گروسی
استادیاران گروه بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشکده فنی- مهندسی، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، قزوین، ایران.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :