ی ضد میکروبی از پوست قورباغه و سنجش اثر ی مادهجداسازی و شناسایی باکتری تولید کنندهضد میکروبی آن بر روی چندین سویه استاندارد و استخراج آن
محل انتشار: هفتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 527
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NBCI07_0450
تاریخ نمایه سازی: 29 شهریور 1394
چکیده مقاله:
کاربرد وسیع آنتی بیوتیکها منجر به پیدایش سویههای میکروبی مقاوم در سراسر دنیا شده است. بدین منظور جهت یافتن آنتی بیوتیک جدید برای مقابله با میکروارگانیسمهای پاتوژن و مقاوم به آنتی بیوتیکهای رایج، جداسازی و شناسایی باکتری تولید کنندهی مادهی ضد میکروبی از پوست قوربا ( Rana ridibunda )و استخراج آن انجام گرفت. باکتری جداسازی شده بر اساس تعیین توالی SrDNA16 و خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی به عنوان سویه جدیدی ازatrophaeus Bacillus شناسایی شد. مادهی ضد میکروبی تولید شده توسط این باکتری به دو صورت قطبی و غیر قطبی بوده و وسیع الطیف می باشد که علاوه بر باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی Staphylococcus ، Bacillus subtilis ATCC465 Klebsiella pneumoniae ، Escherichia coli ، aureus علیه مخمرCandida albicansنیز دارای فعالیت ضدمیکروبی می باشد. گلوکز به عنوان منبع کربن و دمای C30 و pH7 به عنوان شرایط بهینه رشد باکتری و تولید ماده ی ضد میکروبی توسط آن تعیین شد. مادهی ضد میکروبی در طیف گستردهی دمایی 25 تا C100 به مدت 2 ساعت ودر C4 به مدت 24 ساعت و همچنین در بازه pH بین 2 تا 11 کاملا پایدار می باشد. طیف اثر این ترکیبات ضد میکروبی برروی باکتری های گرم مثبت بیشتر از باکتری های گرم منفی است.
کلیدواژه ها:
Bacillus atrophaeusمادهی ضد میکروبی ، قورباغه
نویسندگان
زهرا خسروی
گروه میکروبیولوژی، دانشکده علوم زیستی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران
غلامحسین ابراهیمی پور
گروه میکروبیولوژی، دانشکده علوم زیستی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران
زهرا شریفی
گروه میکروبیولوژی، دانشکده علوم زیستی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :