بررسی نقش بانکداری الکترونیکی با تاکید بر تنگناها و مشکلات آن در ایران

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: همایش سراسری مباحث کلیدی در علوم مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: NCPIM01_160
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 851
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کامران نظری

مربی مدیریت بازرگانی دانشگاه پیام نور تهران

پیمان اکبری

مربی مدیریت بازرگانی دانشگاه پیام نور تهران

پیمان شهلایی

کارشناس ارشد مدیریت اجرایی، دانشگاه پیام نور، ایران

فروزان دولتیاری

مربی مدیریت بازرگانی دانشگاه پیام نور تهران

چکیده

عصری که در آن زندگی م یکنیم عصر ارتباطات و فناوری اطلاعات است که درتمام ارکان جوامع در حال نفوذ و بروز اس ت. یکی از مهمترین بخش هایی که در رأس این فنآوری قرارگرفته است، صنعت بانکداری است که تحت عنوان بانکداری الکترونیکی درحال دگرگونی است. امروزه بانکداری الکترونیک امکانات لازم برای سرعت و کارایی بانک ها را فراهم آورده است تا از این طریق کارکنان بتوانند خدمات بانکی، فرایندهای بین شعبه ای و بین بانکی در سراسر دنیا و خدمات سخت افزاری و نرم افزاری به مشتریان را بدون حضور فیزیکی آنها انجام دهند. امروزه بانکداری الکترونیک با توجه به مزایای بیشمار آن در سراسر جهان در حال گسترش است و به نظر میرسد که با گسترش روز افزون اینترنت ، رشد شتابان بانکداری الکترونیک نیز افزایش بیشتری مییابد. اما در عین حال باید توجه نمود که هر کانال الکترونیکی از جمله اینترنت، از نقایص و کمبودهای خا ص خو د برخوردار است که میتواند پیامدهایی داشته باشد. لذا نباید بانکداری مرسوم را نادیده یا کاملاً نفی نمود همانطور که در ایران نیز با وجود سابقه اندک این نوع بانکداری شاهد رشدی قابل ملاحظه در تک تک ارکان نظام بانکداری الکترونیک هستیم و امید است با فراهم آوردن زیرساختهای مخابراتی مورد نیاز این سیستم و آشنایی هر چه بیشتر شهروندان و ایجاد انگیز ه در اقشار مختلف جامعه در استفاده از انواع خدمات قابل ارایه، شاهد گسترده تر شدن هرچه بیشتر آن در کشور باشیم

کلیدواژه ها

بانکداری ، الکترونیک ، فناوری اطلاعات ، ایران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.