بررسی تاثیر اندازه دانه بر پرعیارسازی کنستانتره ایلمنیت به روش جداسازی مغناطیسی

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 573

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCGER01_114

تاریخ نمایه سازی: 28 شهریور 1394

چکیده مقاله:

سنگ معدن تیتانیوم کهنوج در مقیاس صنعتی در سه مرحله به روش های جداسازی ثقلی ، مغناطیسی و الکترواستاتیکی فرآوری می گردد. در این تحقیق از محصول کارخانه فرآوری صنعتی استفاده شد. در مورد این کنستانتره جداسازی مغناطیسی انجام گرفت که پس از انجام آنالیز شیمیایی مشخص گردید درصد TiO2 در بخش جداشده مغناطیسی 93 % است ، که نشان دهنده وجود نداشتن درجه آزادی مناسب برای جداسازی ایلمنیت در کنستانتره است . پس از انجام خردایش با استفاده از بال میل در زمان های30-60-120-240 دقیقه و سپس انجام آنالیز سرندی ، جداسازی مغناطیسی و آنالیز شیمیایی مشخص گردید ، با ادامه خردایش و رکاهش اندازه دانه کنستانتره به ابعاد 44 میکرون ، درصد TiO2 در آنالیز بخش مغناطیسی به45/11درصد افزایش می یابد ولی با کاهش ابعاد از 44 به 4 میکرون ، درصد TiO2 3 % افزایش می یابد که مطلوب نیست . برای جداسازی مغناطیسی ابعاد 44 / در بخش مغناطیسی فقط 47 میکرون ابعاد مناسبی است و خردایش بیش از حد علاوه بر داشتن هزینه های زیاد ، می تواند برای مراحل بعدی تولید تیتانیوم و دی اکسید تیتانیوم مشکل ساز باشد

نویسندگان

کاوس رضایی جهرمی

کارشناسی دانشگاه علم و صنعت.

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • پایگاه ملی داده های علوم زمین کشور ...
  • حسین نعمت اللهی، " کانه آرایی "، انتشارات دانشگاه تهران ...
  • نمایش کامل مراجع