سال انتشار: 1394
محل انتشار: سومین کنفرانس معادن روباز ایران
کد COI مقاله: IOPMC03_061
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,296
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی محدوده نهایی معادن روباز با لحاظ اصول توسعه پایدار
چکیده مقاله:
تعیین محدوه نهایی یک گام کلیدی در طراحی و برنامه ریزی معدن است. تابع هدف این مسئله، اغلب اقتصادی بوده و برمبنای حداکثر نمودن سود است (جنبه اقتصادی). از سویی توسعه پایدار مفهوم نسبتاً جدیدی است که در سالهای اخیروارد مباحث معدنکاری شده و کشورهای معدنی تلاش دارند تا عملیات معدنکاری خود را با اصول توسعه پایدار انطباقدهند. از منظر توسعه پایدار، صرفا جنبه اقتصادی فعالیتها مطرح نبوده و باید سه اصل توسعه پایدار (اقتصاد، اجتماع ومحیط زیست) به طور متوازن در معدنکاری مد نظر قرار گیرد. بنابراین محدوده نهایی انتخابی بر اساس توسعه پایدارممکن است با محدوده انتخابی بر اساس حداکثر نمودن سود متفاوت باشد. هدف از این مقاله ارائه راه حلی برای لحاظنمودن اصول توسعه پایدار در طراحی محدوده نهایی معادن روباز است. بدین منظور، در ابتدا شاخص هایی در هر سه زمینهتوسعه پایدار معرفی شد. سپس محدوده نهایی با توابع هدف حداکثر کردن سود و حداکثر نمودن ماده معدنی و سودصفر یا نزدیک به صفر محاسبه شد. در ادامه با کاهش تدریجی سود، تعدادی محدوده نهایی بین این دو محدوده طراحیگردید. سپس امتیاز شاخصهای توسعه پایدار برای هر یک از محدوده های نهایی مذکور محاسبه گردید. با استفاده ازامتیازات محاسبه شده و یکپارچه سازی آنها در نهایت محدوده نهایی بهینه بر اساس اصول توسعه پایدار انتخاب گردید. بهمنظور درک بهتر، این مدل با یک مثال دو بعدی شرح داده شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IOPMC03_061 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/373684/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ادیبی، نبی الله و عطایی پور، مجید،1394،طراحی محدوده نهایی معادن روباز با لحاظ اصول توسعه پایدار،سومین کنفرانس معادن روباز ایران،کرمان،https://civilica.com/doc/373684
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، ادیبی، نبی الله؛ مجید عطایی پور)
برای بار دوم به بعد: (1394، ادیبی؛ عطایی پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
نقد پژوهشگران در مورد مقاله طراحی محدوده نهایی معادن روباز با لحاظ اصول توسعه پایدار
محموددرعلی (1400/02/18): رشته کاری بنده بازرسی بهداشت کار ورشته تحصیلی ارشد مهندسی صنایع بهینه سازی سیستمها واین مقاله پژوهی کاملا با مبانی ومفهوم بهسازی ایمنی وبهداشت وبهینه سازی طراحی سیستم منطبق هست وتشکر ازاینکه خرید وفروش واقعی مقاله رخ داد و کسی نیست جلوی سرقتهای اینترنتی را بگیره پول پرداخت کنی ومقالات ای هم دانلود نکنی درعلی
محموددرعلی (1400/02/18): رشته کاری بنده بازرسی بهداشت کار ورشته تحصیلی ارشد مهندسی صنایع بهینه سازی سیستمها واین مقاله پژوهی کاملا با مبانی ومفهوم بهسازی ایمنی وبهداشت وبهینه سازی طراحی سیستم منطبق هست وتشکر ازاینکه خرید وفروش واقعی مقاله رخ داد و کسی نیست جلوی سرقتهای اینترنتی را بگیره پول پرداخت کنی ومقالات ای هم دانلود نکنی درعلی
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تعیین محدوده نهایی و بهینه روباز معدن سنگ آهن شماره 4 گل گهر با استفاده از نرم افزار بهینه سازی Whittle
- توسعه پایدار معادن با کنترل آلودگی های زیست محطی
- بهینهسازی محدوده نهایی معادن روباز با بیشینهکردن همزمان سود و تناژ کانسنگ
- روش واقعی بررسی فنی و اقتصادی پروژه های معدنی
- مروری بر الگوریتم های لرچ و گروسمن در طراحی محدوده بهینه معادن روباز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- آشکارسازی آلتراسیونهای عنصر مس با استفاده از تصاویر لندست ۸ در منطقه نگیسان، کرمان
- تفکیک آنومالیهای ژئوشیمیایی با استفاده از روشهای فرکتال عیار-مساحت و آمار کلاسیک در منطقه قره چمن، آذربایجان شرقی
- بررسی استحصال مس از کانسار تپه سیاه به روش لیچینگ همزنی
- بررسی تاثیر اضطراب و افسردگی بر مولفه های کیفیت خواب کارگران معدن زیرزمینی سرب و روی انگوران
- Use of aerial mapping with UAV in warehousing of Gol Gohar mine No. ۱ depots
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.